Adana Demirspor sonrası Süper Lig'deki yeni durağı netlik kazandı. İstanbul'a yeniden hoş geldin Younes Belhanda

Adana Demirspor'da yaşanan mali kriz nedeniyle yıldız isimler takımdan birer birer ayrılırken Younes Belhanda için Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor devreye girdi. Yeniden İstanbul'a dönmek ve yaşamak isteyen Younes Belhanda'nın, Pendikspor'un teklifine evet demesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor sonrası Süper Lig'deki yeni durağı netlik kazandı. İstanbul'a yeniden hoş geldin Younes Belhanda

Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da üst üste yaşanan gelişmeler kulüpte soğuk duş etkisi yarattı.

Geçtiğimiz günlerde takımın önemli isimlerinden Andrew Gravillon birkaç aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle menajeri aracılığıyla Adana Demirspor'a mektup göndererek sözleşmesini tek taraflı feshetti. Andrew Gravillon'un ardından takımdan ayrılan bir başka isim ise M'Baye Niang oldu.

Mali sıkıntılar nedeniyle yıldızlarını birer birer kaybetme tehlikesi yaşayan Adana Demirspor'da takımdan ayrılması gündeme gelen son isim ise Younes Belhanda oldu. Bu sezon performansıyla eleştirilen Belhanda'nın, Adana ekibine veda edeceği iddia edilirken Faslı yıldızın peşine Pendikspor düştü.

İstanbul'u özleyen ve futbol hayatını yeniden İstanbul'da sürdürmek isteyen Younes Belhanda'nın, Pendikspor'dan gelen teklife evet demesi ve ligin geri kalanını Pendikspor formasıyla tamamlaması bekleniyor.

Adana Demirspor formasını 2021 yılından bu yana terleten Belhanda, Mavi Şimşekler ile çıktığı 74 maçta 19 kez fileleri havalandırdı.

PAYLAŞIMI 2 MİLYON GÖRÜNTÜLENME ALDI

Younes Belhanda'nın 20 Aralık'ta paylaştığı 'kum saati' emojisi transfer söylentilerine yeni bir boyut katarken, yıldız oyuncunun bu paylaşımı tam 2 milyon görüntülenme aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin