A Milli Takım'da Semih Kılıçsoy krizi giderek büyüyor. Feyyaz Uçar, Vincenzo Montella'yı suçladı

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Milli Takım kadrosundan çıkarılan Semih Kılıçsoy hakkında açıklamalarda bulundu. Feyyaz Uçar ayrıca Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkında da flaş ifadelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım'da Semih Kılıçsoy krizi giderek büyüyor. Feyyaz Uçar, Vincenzo Montella'yı suçladı

Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu muazzam performansın ardından ilk kez A Milli Takım'dan davet alan Semih Kılıçsoy, sürpriz bir kararla aday kadrodan çıkarıldı. 18 yaşındaki santrafor, Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar alınan bu karara bugün de tepki gösterdi.

Semih Kılıçsoy ile konuştuğunu söyleyen Feyyaz Uçar, ''Bizi en çok üzen şu, oyuncumuz beni ağlamaklı bir şekilde arayıp '3 gündür buradayım. Hiçbir teknik taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız?' diyor. Bu ne kadar acı bir şey ya? Bir yönetici için bunu duymaktan daha acı bir şey olabilir mi? Çok mutsuz, 'Beni alabilirseniz alın' diyor. Ben de 'Orası Milli Takım, almak diye bir şey olamaz. Orada mutlaka görevine devam edeceksin.' dedim. Samet abi ayrı ben ayrı çocuğu telkin etmeye uğraştık'' dedi.

Vincenzo Montella hakkında da çarpıcı ifadeler kullanan Uçar, ''Konuyla ilgili bazı milli takım görevlileriyle kulüp bazında görüşmeler yaptık. Hiçbiri bize tatmin edici bir şey söylemedi. Onlar da anlamamış zaten. Eğer, Montella'ya etki edecek bir üst akıl varsa gerçekten üzücü bir durum var. Bu, Türk insanı için daha üzücü. Orada bir teknik direktör var, kararlarını inşallah o alıyordur'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin