19 yaşındaki genç yıldız Avrupa devlerine burun kıvırıp Galatasaray'a evet dedi. 10 numaralı formayı giyecek

Galatasaray, Genk forması giyen Bilal El Khannouss'un transferi için kolları sıvadı. Bu sezon sergilediği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Bilal El Khannouss'un, Galatasaray'ın ilgisinden memnun olduğu ve daha büyük bir takımda forma giymek istediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
19 yaşındaki genç yıldız Avrupa devlerine burun kıvırıp Galatasaray'a evet dedi. 10 numaralı formayı giyecek

Devre arası transfer döneminde potansiyelli bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray rotasını Belçika'ya çevirdi ve Genk forması giyen 19 yaşındaki Bilal El Khannouss'u yakın markaja aldı.

Yaratıcı oyuncu pozisyonunda sıkıntı çeken Galatasaray'da 10 numara arayışları sürerken, sarı-kırmızılı ekip genç ve potansiyelli bir isim olan Bilal El Khannouss'un peşine düştü.

19 yaşında olmasına rağmen Fas Milli Takımı'nın formasını da üç kez terleten Bilal El Khannouss için ocak ayında Genk yöneticileriyle masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray, genç yıldız adayının transferini makul bir bonservisle bitirmeyi planlıyor. Edinilen bilgiye göre Bilal El Khannouss için İngiltere ve Fransa'dan da bazı kulüplerin teklif yapması bekleniyor.

Gösterdiği başarılı performansla iki sezonda Genk A Takımı'na yükselen Bilal El Khannouss bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 31 maçta 7 gole direkt katkıda bulundu(3 gol-4 asist).

Bilal El Khannouss'un piyasa değeri şu an için 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin