TV100'den bomba transfer. Oya Çebi artık TV100 ekranlarında olacak. TV100 Ana Haber, Osman Kenan Çapoğlu'na emanet edilmişti...

TV100 genç ve işinde ehil isimleri transfer etmeye devam ediyor. TV100’de geçtiğimiz günlerde kanalla yollarını ayıran spiker Ece Üner’in yerine Ana Haber, kanalın genç ve çalışkan ismi Osman Kenan Çapoğlu'na emanet edilmişti. TV100, başarılı isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Ünlü spiker Oya Çebi de TV100 ailesine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
TV100'den bomba transfer. Oya Çebi artık TV100 ekranlarında olacak. TV100 Ana Haber, Osman Kenan Çapoğlu'na emanet edilmişti...

'Türkiye'nin yeni yüzü' sloganı ve başarılı programları ile hem Türkiye gündemine hem de reytinglere damga vuran TV100 başarılı isimleri transfer etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TV100'de bir bayrak değişimi yaşanmıştı. Kanalla yollarını ayıran spiker Ece Üner’in yerine TV100 Ana Haber 1988 doğumlu Osman Kenan Çapoğlu'na emanet edilmişti.

TV100 transferlerine bir yenisini daha ekledi. Transfer bu kez kanalın ekranına oldu. Ünlü ve başarılı haber sunucusu Oya Çebi, TV100’ün kadrosuna dahil oldu.

Türkiye’nin 12 yıldır ekranlarda izlediği Oya Çebi, 20 Ocak 1985’te Trabzon'da dünya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitiminin ardından Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü tamamladı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil gibi isimler başta olmak üzere birçok isimden spikerlik ve sunuculuk dersleri aldı. Ardından Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünde eğitim gördü.

TV100'den bomba transfer. Oya Çebi artık TV100 ekranlarında olacak. TV100 Ana Haber, Osman Kenan Çapoğlu'na emanet edilmişti... - Resim : 3

Kariyerine ilk olarak Türkçe öğretmenliği yaparak başladı. 4 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra spikerlik ve sunuculuk için gerekli eğitimlerini tamamlayıp Tvem kanalında çalışmaya başladı. Burada ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlendi. Bir süre Tvem'de çalıştıktan sonra 2017 yılında Habertürk kanalına transfer oldu.

TV100'den bomba transfer. Oya Çebi artık TV100 ekranlarında olacak. TV100 Ana Haber, Osman Kenan Çapoğlu'na emanet edilmişti... - Resim : 4

Habertürk'te Haftasonu Sabahı, Gece ve Gün Başlıyor programlarının yanı sıra ana haber bülteninin sunumunda görev aldı. Bir dönem TV8 int kanalında da Sektörün Enleri programını sundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin