tv100'de bayrak değişimi. Yeni Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel oldu. İşte Alican Değer'in yeni görevi

tv100 ailesinde bayrak değişimi yaşandı. Kanalın Kurucu Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Alican Değer, Gülseven Medya Grubu'nun Başkanı oldu. Değer, görevini tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e devretti. Gürel yeni görevinin hemen ardından tv100'ün ses getiren programlarından Taksim Meydanı'na konuk oldu. Gürel, "5 yılda tv100'ün geldiği nokta 5 yılın üzerinde bir noktada. Bu bir bayrak yarışı nihayetinde..." dedi, duygularını paylaştı. Gürel programdan alkışlarla uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
tv100'de bayrak değişimi. Yeni Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel oldu. İşte Alican Değer'in yeni görevi

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

"DENİZ GÜREL, TV100 GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ MAKAMINA GELDİ"

Gürkan Hacır, programda yaptığı açıklamada "Deniz Gürel'i uğurlamak için buraya çağırdık. Taksim Meydanı programından uğurluyoruz. Güzel bir makama geliyor. Gülseven Medya Grubu'nda Deniz Gürel, tv100 Genel Yayın Yönetmenliği makamına geldi. Alican Değer de Medya Grup Başkanlığı'na yükseldiğini söyleyelim." ifadelerine yer verdi.

DENİZ GÜREL: EN DOĞRU YAYINCILIĞI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

tv100 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel yaptığı açıklamada "1,5 yıldır Ankara Temsilciliği görevini yürüttüm. Her gününde aile hissiyatını bana hissettiren bir yapı. Sizlerle, gazeteci dostlarımla, kimi büyüğüm kimi yaşıtım yönetici dostlarımla... Ankara Temsilci olduğum dönemde kanalımızın kurucu Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer ile beşeri ilişkilerimiz önceliğinde aslında ilişkimiz oldu. Kanalda hep doğru habercilik, hızlı habercilik ilkesi ile hareket etmeye çalıştık. tv100 5. yılını geride bıraktı. 5 yılda bir televizyon kanalının ilerleyiş mesafesi bellidir. Gerçekten 5 yılda tv100'ün geldiği nokta 5 yılın üzerinde bir noktada. Bu bir bayrak yarışı nihayetinde... Bundan sonra bizde doğru ve hızlı habercilik noktasında o bayrağı bir adım daha ileriye taşıyarak en doğru yayıncılığı yapmaya çalışacağız." dedi.

ALİCAN DEĞER GÜLSEVEN MEDYA GRUP BAŞKANI OLDU

Yarkadaş "Ben az önce Alican Değer’i aradım, ona da hayırlı olsun dedim. Medya Grup Başkanı oldu." dedi. Hacır ise "Bu arada Barış bilmeyenler için hatırlatalım Gülseven Medya Grubu içerisinde 2 radyo kanalı, 3 internet sitesi, pek çok Youtube kanalı bulunan, 2 de televizyon kanalı bulunan büyük bir medya grubu bu medya grubunun Grup Başkanı oldu Alican Değer." ifadelerine yer verdi.

"CİDDİ REKABET İÇERİSİNDEYİZ"

Sözlerini sürdüren Gürel "tv100 sadece tv100 değil az önce ifade ettiğin gibi. Türkiye’nin en çok dinlenen radyoları arasında Show Radyo, Radyo Viva. Türkiye’nin en büyük haber sitelerinden bir tanesi tv100.com, aynı zamanda yerelin gündemi, sıklıkla takip ediliyor ve Medya Tava yılların bilinirliği de çok yüksek, okunurluğu da çok yüksek sitesi. Şimdi de Türkiye’de bir ekonomi kanalı açıyor olarak değerlendireceğim çünkü bizim biliyorsun rekabeti seven bir yapımız var. Yani buradaki tv100 bünyesindeki aslında hem programcıların hem muhabir arkadaşlarımızın. Çünkü o rekabet bizim Ankara’da da vardır. Asıl o Ankara’da haber rekabeti vardır. Biz bu rekabeti başarıyla yaptığımıza inanıyorum. Burada da İstanbul’da da çok uzun yıllarını devirmiş haber kanallarıyla aynı ligde olan bir kanalımız var ve ciddi rekabet içerisindeyiz." diye konuştu.

SİNAN BURHAN: NECAT BEY'İN DEĞİŞİMCİ VE GELİŞİMCİ BİR YÖNÜ VAR

Sinan Burhan ise Gürel ile ilgili "Deniz Gürel bu işin muhabirliğinden başlayarak, değişik kurumlarda yöneticilik yaparak, hak ederek alın teriyle bu noktaya gelmiş bir başarı hikayesidir, o açıdan biz mutlulukta duyuyoruz, gurur da duyuyoruz. Değerli bir dostumuzu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz ama gelmiş olduğu pozisyon hem tv100 adına büyük bir katkı verecektir hem de medya sektörünün içine düşmüş olduğu şu durağanlık, atalet döneminde farklı bir pencere açacaktır. Yine Necat Bey'in değişimci ve gelişimci bir yönü var, kendi kaynaklarıyla ayakta duran bir medya patronu inşallah hep beraber hayırlı hizmetler yapacaklarını bekliyoruz." dedi.

"MUTLAKA ONUN DOKUNUŞLARIYLA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR"

Ferhat Murat "Açıkçası bir taraftan buruğuz, Deniz Gürel bizim program partnerimizdi, Genel Yayın Yönetmeni olduğu için yoğunluğundan dolayı programımızda olamayacak. Bir taraftan da mutluyuz, Deniz Gürel gibi başarılı bir gazetecinin, televizyoncunun tv100 ailesinin başına geçmesi, mutlaka onun dokunuşlarıyla çok çok önemli çalışmalar yapılacaktır. Tv100’ü Türkiye’de 5 yıl gibi kısa bir zaman diliminde bu noktaya getiren ciddi bir ekip olmak üzere Necat Bey başta olmak üzere, Alican Beye yeni görevinde başarılar dilerim." sözlerine yer verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin