Ünlü oyuncu kansere yakalandı: 10 ay içerisinde 4 ameliyat oldu

Ünlü oyuncu Olivia Munn, meme kanserine yakalandı. Munn, son 10 ay içerisinde kanser dolayısıyla 4 ameliyat geçirdiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu kansere yakalandı: 10 ay içerisinde 4 ameliyat oldu

ABD’li ünlü oyuncu Olivia Munn, sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını açıkladı.

Munn, kanserin agserif bir şekilde hızlı yayılan bir türde olduğunu belirtirken “Ancak seçeneklerim olmasına zamanım var. Bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalabilecek tüm kadınlar için de aynısını istiyorum" dedi.

Son 10 ay içerisinde dört farklı ameliyat geçirdiğini, bu ameliyatlardan ikisinin mastektomi olduğunu belirten oyuncu, haberi duyurmadan önce “hastalığın en zor kısımlarını atlatmak istediğini” belirtti.

 Ünlü oyuncu kansere yakalandı: 10 ay içerisinde 4 ameliyat oldu


"BİR GÜN KENDİMİ TAMAMEN İYİ HİSSEDERKEN..."

Munn, "Bir gün kendimi tamamen iyi hissederken, ertesi gün 10 saatlik bir ameliyatın ardından hastane yatağında uyanmaya başladım" diye yazdı.

Munn, “Umarım bunu paylaşmam başkalarının kendi yolculuklarında rahatlık, ilham ve destek bulmalarına yardımcı olur” ifadelerini kullandı.

Kanser olduğunu öğrendikten sonra “şaşırtıcı bir şekilde iki kere ağladığını” belirten Munn, “Sanırım ağlamaya vaktim olmadığını hissettim” dedi.

The Newsroom, Magic Mike, Iron Man 2 ve X-Men: Apocalypse gibi filmlerde oynayan oyuncu, paylaştığı mesajda komedyen eşi John Mulaney’e de teşekkür etti.

Instagram’daki paylaşım, diğer Hollywood yıldızlardan cesaret verici mesajlarla yanıtlandı.

Aktör Jessica Chastain, "Hikayeni paylaşma konusunda çok cömertsin. Bunu yaparak hayatları kurtardın. Sana ve ailene sevgiler" yorumunu yaptı.

Ünlü oyuncunun eşi John Mulaney de "Bizim için, burada olmak için bu kadar çok mücadele ettiğin için teşekkür ederiz. Malc ve ben size tapıyoruz" diye yazdı.

Munn ile Mulaney çiftinin Malcolm Hiệp isminde 3 yaşında bir çocukları bulunuyor.

Etiketler kanser meme oyuncu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin