Hadise ve Murat Boz 6 yıl sonra birlikte! Sahnede cilveleştiler: 'Hadise'mle birlikte...' New York konseri büyüledi

O Ses Türkiye'nin efsane jürilerinden olan Hadise ve Murat Boz, uzun bir aranın ardından yeniden birlikte Cumhuriyet'in 100. Yılına özel New York'ta sahne aldı. Sevilen ünlü isimler, Hadise'nin hit parçası 'Nerdesin Aşkım' ile düet yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Hadise ve Murat Boz 6 yıl sonra birlikte! Sahnede cilveleştiler: 'Hadise'mle birlikte...' New York konseri büyüledi

O Ses Türkiye'nin efsane jürilerinden olan Hadise ve Murat Boz, uzun bir aranın ardından yeniden birlikte sahne aldı. Sevilen ünlü isimler, Hadise'nin hit parçası 'Nerdesin Aşkım' ile düet yaptı.

Hadise ve Murat Boz, Cumhuriyet'in 100. Yılına özel New York'ta sahne aldı. Sahneye birlikte çıkan ikilinin düeti, konserdeki dinleyicilerin beğenisini topladı.

KONSER ERTELENMİŞTİ

Cumhuriyetin ilanının 100. yılı nedeniyle İstiklal Marşı ile açılacak konserin geçtiğimiz aylarda yapılması planlansa da teknik aksaklıklar nedeniyle konser bu aya ertelenmişti. Murat Boz, geçen ay New York'ta vereceği konserden bahsederek, "Hadise'mle birlikte New York'ta bir konserimiz olacak. Umarım vize konuları düzgün bir şekilde sonuçlanır ve harika bir konser veririz. Şu an için hazırlıklar devam ediyor" demişti.

6 YILIN ARDINDAN BİR ARADA

Hayranlarının aylardır heyecanla beklediği an sonunda geldi çattı. Hadise ve Murat Boz 6 yılın ardından beraber sahne alıp düet yaptı. Hadise ve Murat Boz, performanslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken, "Nerdesin Aşkım" şarkısıyla düeti ise seyirciden büyük alkış aldı.

CİLVELEŞTİLER

Hadise ve Murat Boz, yıllar sonra sahnede cilveleşince hayranları aşk yaşayabilecekleri yorumunda bulundu. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin