Emrah Karaca isyan etti. Sinirden ağladı. Cem Karaca'nın eşini hırsızlıkla suçladı

Cem Karaca‘nın Gözyaşları filminin ardından Karaca’nın eşi İlkim Karaca ile oğlu Emrah Karaca arasındaki tartışması sürüyor. Emrah Karaca, İlkim Karaca’yı babasının mirasını satmakla suçladı. Sosyal medyada yaptığı açıklamada sinirden ağladığını söyleyen Emrah Karaca, İlkim Karaca'yı hırsızlıkla suçladı.

Google Haberlere Abone ol
Emrah Karaca isyan etti. Sinirden ağladı. Cem Karaca'nın eşini hırsızlıkla suçladı

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’nın, “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde kullanılan eserler için kendisinden izin alınmadığı gerekçesiyle açtığı davada, film için tedbir kararı verildi. Filmle ilgili gösterimi durdurma krizi devam ederken Anadolu Rock’ın efsanesi Cem Karaca’nın oğlu ve eşi İlkim Karaca arasındaki ‘hırsızlık’ tartışması da devam ediyor.

 "SATMIŞ ULAN"

Emrah Karaca, Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Oğul Karaca, İlkim Karaca’nın babasına ait yadigarları sattığını söyleyerek, “İnanılmaz bir hırsızlık söz konusu! Alın 2 örnek daha… Bu kalpaklar büyük dedemden kalma,100 küsür yıllık aile yadigarı. Bunları da satmış. Bu kötülüğü küfürsüz anlatmaya kelimelerim yetmiyor malesef… Bu mirası babam sürgündeyken bizler koruduk, sakladık ama o satmış! SATMIŞ ULAN” diye yazdı.

Babasına, babaannesine ait tabloların da İlkim Karaca tarafından satılması için bir antikacıya verildiğini söyleyen Emrah Karaca, “Hak ? Adalet ? Aşk ? Sevgi ? Saygı ? Yada sadece para ??? Siz karar verin… Ah be baba ahhh!!!” paylaşımında bulundu.

Emrah Karaca, şu açıklamayı yaptı:

“Bana soruyorsunuz neden diye, bu kadın ne istiyor diye ? Size bir kaç örnekle anlatmaya çalışayım bu kadının aslında ne olduğunu ! Bu gördüğünüz tablolar 10 yıllardır bizim evimizde asılı olan tablolardı…ve bu “kadın” bu tabloları ki biri dedem Mehmet İbrahim Karaca’ya diğeri babaannem İrma Toto Karaca’ya ve bir diğeri de babam Muhtar Cem Karaca’ya ait tablolardır bunları bu sayfa aracılığı ile satmak için bu kişilere vermiştir. Hani mirastan, haktan ve hukuktan bahsediyor ya.!!! Alın size hak, hukuk, adalet… Bizler Karaca mirasını yaşatmaya çalışırken bu hastalıklı zihniyetler karalamaya ve iftiralarla lekelemeye ant içmiş gibiler… Tıpkı bu tablolar gibi bir sanatçının en büyük mirasını yani eserlerini de (şarkı haklarını da) 2018 yılında SATMIŞTIR.

 Tekrar yazayım da iyice anlaşılsın. Babamın yani Cem Karaca’nın kendisine kalan 4/1 mirasını SATMIŞTIR. Şimdi ne hakla ortaya çıkıp bu şarkılar üzerinde hak iddia etmektedir ?
Adalete güvenmek istiyorum! Çünkü haklıyım, haklıyız. Umarım yanılmam.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin