İrlandalı efsane grubu Therapy? ile İstanbul'da muhteşem bir rock gecesi!

1989 yılında İrlanda'da biraraya gelen ve neredeyse kariyerlerinde 34 muhteşem yılı, 16 stüdyo albümü geride bırakan efsane rock grubu Therapy?, bir kez daha İstanbul'da. Konserde ön grup olarak, 'Second' sahne alacak.  

Google Haberlere Abone ol
İrlandalı efsane grubu Therapy? ile İstanbul'da muhteşem bir rock gecesi!

Michelin lastik fabrikasında kalite kontrol uzmanı olan ama aklı hep müzikte olan Andy Cairns ve bir konserde tanıştığı davulcu Fyfe Ewing tarafından kurulan üretken ve enerjik grup Therapy?, Epifoni organizasyonuyla 6 Şubat 2024 gecesi Asmalımescit'in en yeni canlı müzik mekanı Blind'da sahne alacak.

İrlandalı efsane grubu Therapy? ile İstanbul'da muhteşem bir rock gecesi!

2023 yılında yayınladıkları son albümleri 'Hard Cold Fire'ın turnesi kapsamında ülkemizde çalacak olacak Therapy?, yeni albümdeki şarkılar dışında, ülkemizde çok sevilen muhteşem rock balad'ı 'Diane', 'Screamager', ve 'Nowhere' gibi hitlerini de seslendirecek. Gerçek bir rock şovuna şahit olmak isteyenler için biletler satışta!

Sahne ve stüdyo ile yetinmeyen grup, kısa bir süre önce İngiliz müzik gazetecisi Simon Young ile işbirliği yaparak, Troubles dönemi Kuzey İrlanda'sının gerçeklerinden, ticari başarı dalgasıyla dünyayı dolaşmaya ve kalıcı bir müzik mirasının temellerini atmaya kadar uzanan bir hikayeyi paylaştıkları 'So Much for the 30 Year Plan' adlı resmi basılı biyografilerini hazırladı. Bugün Therapy?, İrlanda'nın müzik dünyasına kazandırdığı U2'dan sonraki en popüler grup.

İrlandalı efsane grubu Therapy? ile İstanbul'da muhteşem bir rock gecesi! - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler Therapy? Blind konser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin