Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman gözyaşlarına hakim olamadı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 4-2 kazanarak finale yükseldikleri Trabzonspor karşılaşmasının ardından Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman gözyaşlarına hakim olamadı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Trabzonspor'u mağlup ederek finale yükselen Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Hikmet Karaman'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Oyuncularımızı kutlamak lazım. 1. dakikada geriye düşüp maçı çevirmek hem de ilk maçı kaybetmişken büyük bir iş. Berna Başkan'a dikkat çekmek istiyorum. Bu kadar kısa sürede bu duruma gelmek kolay değil."

"Bir Anadolu takımı olarak Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı deplasmanda eliyorsun, o arada ligde de zorlu maçlara çıkıyorsun. Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı."

"Futbolun başarısı '30 puanı öne geçip kaybetti' diyerek ölçülmez. O arada kimlere kaybetmişiz ona bakmak lazım. Manchester City bile kaybetti Şampiyonlar Ligi'nde. Taraftarlarımıza da yarattıkları atmosfer için teşekkür ederim."

"Oyuncularımız müthiş iş yaptı, taraftarlarımıza, yönetimimize, tüm Kayseri'ye teşekkür ediyoruz. Bugün maçın başka bir senaryosu da olabilirdi ancak mesele o değil. Mesele oyuncularımızın 1-0'dan sonraki reaksiyonu."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin