Zaman gazetesine 3 yeni yazar!

Yeni yayın dönemine ‘Zaman ilerliyor' sloganıyla başlayan gazeteye yeni yazarlar katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zaman gazetesine 3 yeni yazar!

Yazar Emine Eroğlu, tarihçi-yazar Reha Çamuroğlu ve emekli diplomat Faruk Loğoğlu önümüzdeki hafta yazılarıyla Zaman okuruyla buluşacak.



Tarihçi-yazar eski milletvekili Reha Çamuroğlu, Bir Anlık Gecikme, Son Yeniçeri, İsmail, İkiilebir, Sabah Rüzgarı, Tarihi ve Kültürel Boyutları ile Alevilik, Yeniçeriliğin Bektaşiliği ve Vaka-i Şerriye, Sultan Selahaddin El-Kürdi gibi kitapların sahibi. 27 Nisan muhtırası üzerine 2007'de AKP'de siyasete giren Çamuroğlu, bir dönem milletvekilliği yaptı.



Danimarka, Azerbaycan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde büyükelçilik görevinde bulunan emekli diplomat Faruk Loğoğlu, daha sonra Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi'nde başkanlık görevini üstlendi. Osmaniye Kadirli doğumlu olan Loğoğlu, 2011 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Adana milletvekili seçildi. Trabzonlu gurbetçi bir babanın çocuğu olan Emine Eroğlu, edebiyat eğitimi aldı. Üç yıl Rusya'da öğretim görevlisi olarak çalıştı. Marmara İlahiyat Fakültesi'nde İslami Türk Edebiyatı Kürsüsü'nde doktora yaparken yayıncılığa başladı. Eroğlu, Timaş Yayınları'nda genel yayın yönetmenliği yaptı. 



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler zaman gazetesi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin