Yılmaz Özdil, neden köşesine 2 gün ara verdi?

Köşesine 2 gün ara veren Hürriyet yazarı Özdil, bugünkü yazısına bu 2 günü taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Özdil, neden köşesine 2 gün ara verdi?

Yılmaz Özdil, 2 gün tatil diyerek eylemlerin ilk gününde köşesine ara vermişti. Ancak gelen tepkiler üzerine yazar 2 günlük arayı köşe yazısında açıkladı. İşte Özdil'in bugünkü köşe yazısı:



"Gezi



İki gün yokum dedim. Sadece iki gün.



*



“Bundan böyle hiçsin, yandaş Yılmaz” mesajı göndermiş TC Emel... “Tayyip Erdoğan’dan farkın yok artık bizler için, kafanı kumsalda kuma göm, bir daha çıkarma” diye saydırmış TC Alper... “Bu saatten sonra ortaya çıkmasan da olur” demiş Tuğba... Ayşenur “seni nasıl susturdular” diye sormuş. Ebru “hayal kırıklığı” olduğumu söylemiş. “Biraz sağduyulu, biraz onurlu davranmaya” davet etmiş TC Sezin... TC Erdal iddialı, “ortalık sütliman olsun yine sahneye çıkar, demedi demeyin” demiş. Gezi’ye destek için konserini iptal eden Tarkan’dan utanmam gerektiğini söyleyen var, tepkisini dile getiren Sezen Aksu kadar olamadığımı söyleyen var. “Kalemin artık lekeli” demiş Utku... “Ayıptır” demiş TC Çağdaş... “Dik durma zamanıydı” demiş Evren... TC Derya “korkunun gözünü seveyim” diye laf sokmuş. Nuray “sen de mi brütüs” demiş. “Ne zaman sıkışsam kaçtığımı” söylemiş Müge. TC Suat ise “yuh demeyeyim ama içimden yuhhh çekmek geçiyor” diyerek, duygularını paylaşmış. TC Engin, harbi harbi “yuhhh” çekmiş. TC Elif “geri gelmememi” istemiş. TC Kenan “polisten bu kadar tırsmamamı” istemiş. Haktan’a göre “tarihin en büyük yanılgısı”yım. TC Nilgün, hiç uzatmamış “vicdansız” demiş. TC Azad “RTE yalakası çıktığımı” söylemiş. “Korkak medyanın kralı, sen de mi yusufladın, hiç mi şeref haysiyet yok sende” demiş İvan Drago... Kendi adını yazmaya korkuyor İvan Drago, kod adı kullanıyor ama, bize yusufladın diyor.



“Çok mu para ödüyorlar sana, işini kaybetmekten bu kadar mı korkuyorsun” diye sormuş TC Ayşegül... TC Çapulcu Mehmet “sen de mi sattın bizi, kaça sattın” diye sormuş. TC Öner “rüzgâr nereden eserse ona göre mi yazacaksın” diye sormuş. TC Ercan “güvendiği dağlara kar yağdığını” söylemiş. TC Adnan “paranın satın alabildiği gazetecilerden olduğunu bilmiyordum” demiş. “Biber gazı yiyen Atatürkçüleri gördükçe yüzün kızarmadı mı” diye merak etmiş TC Kadir... TC Çapulcu Murat “yazıklar olsun” demiş. TC Özden “sıvıştın” demiş. Erkan “bugüne kadar yazdıkları yalanmış meğer” demiş. TC Burak “yüzüme tükürmek istediğini” söylemiş. TC Gizem “bencilliğimden utandığını” söylemiş. Ceki “kalbimizden sürüldün” demiş. Funda “bir daha okumak istemediğini, fotoğrafımı bile görmek istemediğini” söylemiş. Ataman “meğer sahteymişsin İzmirli” demiş. Gülten “ne umduk, ne bulduk” demiş. TC Funda “ampulcülerin ödediği para ne kadarsa, aramızda toplayıp verelim” önerisinde bulunmuş. TC Erdal “bir defa olsun elimi taşın altına koymamı” istemiş. TC Suna “sizin için cemaatin örtülü ajanı diyen CHP’liler haklıymış meğer” tespitinde bulunmuş. “Fazıl Say’ın buna hakaret etmesinden belliydi” diyen de var, “Sözcü gazetesinin buna ambargo uygulamasından belliydi” diyen de var. Nesrin “tüydüğümü” söylemiş. Kenan “gazeteci değil piyon olduğumun anlaşıldığını” söylemiş. TC Sonay “gidişin olsun, dönüşün olmasın” demiş. Gürkan “yandaş medyayla saf tuttuğumu” söylemiş. TC Emrah “bu kadar mı korkuyorsun” diye sormuş. TC Murat “kınıyor”muş. Özek “güveninin sarsıldığını” söylemiş. TC Çapulcu Ali “zaten hiçbir zaman halkın yanında olmadığımı” söylemiş."



Yazının tamamı için tıklayın.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin