'Yılın En İyi Çıkış' yapan kanalı seçildi!

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun öncülüğünde düzenlenen ödül gecesinde Duru tv'ye ödül.

Google Haberlere Abone ol
'Yılın En İyi Çıkış' yapan kanalı seçildi!

2500 sivil toplum örgütünün oluşturduğu Ankara Sivil Toplum Kuruluşları platformu  2013 yılında yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Duru TV Televizyonunu 'Yılın En İyi Çıkış Yapan' kanalı seçti.



Yayın hayatına 2013 ikinci yarı yılında başlayan Türkiye'nin en yeni kanallarından DURU TV ;öncelikli olarak D-Smart 161.kanal ve Türksat platformlarında yer alarak yayınlarını sürdürmektedir.



Medya dünyasına yeni bir soluk getiren duru tv;haberleri ve yayınlarıyla genel izleyici kitlesine ulaşmayı başararak toplumun her kesimine her yaş grubuna hitap etmesiyle dikkat çekiyor.



Siyaset ve İş Dünyasının tanınmış ve başarılı birçok isminin katılımlarıyla gerçekleşen bu özel gecede "yılın en iyi çıkış yapan kanalı"ödülü Duru tv adına Milletvekilleri birliği Genel Başkanı aynı zamanda Duru TV Yönetim kurulu Başkanı Ramazan Başak'a Ankara Valisi Alaattin Yüksel tarafından takdim edildi.



Başak teşekkür konuşmasında güçlü bir kadronun yanısıra genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirterek  ekip arkadaşlarımı başarılarından dolayı kutluyor ,Ankara Sivil Toplum Örgütleri Platformunada Duru TV ailesinin bu heyecanlı yolculuğunda destekleri ile onere ederek ödüllendirdikleri için teşekkür ederim dedi. (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin