Yeni Şafak yazarından Can Ataklı hakkında şaşırtan yorum!

Salih Tuna bugün yayımlanan yazısında Can Ataklı'nın seçimlerde kaç oy alacağı üzerine ilginç bir yorumda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak yazarından Can Ataklı hakkında şaşırtan yorum!

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna bugün yayımlanan 'Hadi insafın yok toplama çıkarman da mı yok?' başlıklı yazısında Can Ataklı'nın Belediye Başkanlığı adaylığı hakkında yazdı. Tuna, "Twitter'ın faydaları vardır muhakkak lakin kimi insan evlatlarına yaptığı fenalıklar da saymakla bitmez. Mesela, Can Ataklı bu yaşta 'Stand-up' yapmaya kalkışmazdı. Hadi onu geçtim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmazdı" dedi ve Ataklı'nın takipçi sayısı ile alacağı oyu hesapladığını ifade etti.



İşte Salih Tuna'nın o yazısı:



Uzun lafın kısası, Twitter'ın faydaları vardır muhakkak lakin kimi insan evlatlarına yaptığı fenalıklar da saymakla bitmez.



Mesela, Can Ataklı bu yaşta 'Stand-up' yapmaya kalkışmazdı. Hadi onu geçtim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmazdı.



Kuvvetle muhtemel takipçi sayısına bakıp oy hesabı yapmıştır: Bu kadar (179 bin takipçisi var) takipçim olduğuna göre, her takipçimin de yüzlerce binerce takipçisi olduğundan, her takipçimin de ailesini komşusunu hesaba katarsam…



Bu hesaba göre…



Cem Yılmaz'ın hiç tweet atmadığı halde 5 milyon takipçisi var, Can Ataklı kadar tweet atsa değil belediye başkanı, imparator olur.



Demem o ki, takipçine bakıp coşkuyu yedin mi iflah olmazsın.



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin