Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları

Yıl sonuna doğru yaklaşırken otomotiv sektörü de kampanyalarını hızlandırdı. Bir süre önce Fiat Egea kampanyası duyurulmuştu. Şimdi de otomobil devi Renault, kasım ayı fiyat listesini ve uygun faiz oranlarını açıkladı. Kampanyada öğretmenler için de özel bir indirim sunuldu. Renault'un yeni kampanyasıyla beraber yeni Clio'larda hem indirim hem de uygun faiz oranları müşteriler için hazırlandı. İşte Yeni Clio, Yeni Tailant ile yeni Exppress Van ve Kangoo Express fiyatları.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları

Fiat, Egea otomobiller için kasım ayında yaptığı özel indirimler ve faiz kampanyasını açıklamıştı.

Fiat'tan sonra Renault da kasım ayı indirim ve özel kulalnılacak kredide özel faiz oranlarını açıkladı ve tüketicilere duyurdu.

Yeni Clio 190 bin liradan başlıyor.

Yeni Taliant ise 194 bin liradan satışa sunuluyor.

Ticari araçlarda YENİ EXPRESS VAN ise 178 bin liradan satışa sunulurken, KANGOO EXPRESS ise 192 bin liradan satışa sunuldu.

Renault aynı zamanda kasım ayında özel faiz fırsatlarını da açıkladı. İşte web sayfasından konuyla ilgili yapılan duyuru.

İŞTE KASIM AYI KAMPANYALARI

MEGANE SEDAN, 70.000 TL KREDİ 36 AY VADE %1,48 FAİZ FIRSATIYLA 

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Megane Sedan otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 70.000 TL kredi, 36 ay vade ve %1,48 faiz oranı ile aylık ödeme 2.754 TL’dir. 

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. 

Megane Sedan’ın karma CO2 salımı 105 – 130 g/km; yakıt tüketimi 4,0 – 5,7 lt/100km aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 

Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları - Resim : 2

YENİ CLIO, 40.000 TL KREDİ 24 AY VADE %1,36 FAİZ FIRSATIYLA

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Clio otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 40.000 TL kredi, 24 ay vade ve %1,36 faiz oranı ile aylık ödeme 2.082 TL’dir. 

 Yeni Clio’nun karma CO2 salımı 105 – 118 g/km; yakıt tüketimi 4,9 – 6,8 lt/100km aralığındadır.Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 

Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları - Resim : 4

KASIM AYINA ÖZEL

YENİ TALIANT, YENİ CLIO, ZOE VE MEGANE SEDAN MODELLERİNDE 2.000 TL TAKAS İNDİRİMİ

Sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Taliant, Yeni Clio, ZOE ve Megane Sedan versiyonlarının perakende satın alımında uygulanan kampanyadan, mevcut aracını takasa vererek, 2021 model Yeni Taliant, Yeni Clio, ZOE ve Megane Sedan (Joy & Joy Comfort 1.3 Tce EDC 140 bg hariç) yeni araç alanlar faydalanabilecektir. İlgili kampanya kapsamında, 2.000 TL’lik ekstra takas indirimi uygulanacaktır. Takasa verilecek araç, yeni araç alımı tarihinde, en az son 3 aydır müşteri veya 1.derece yakını üzerine kayıtlı olmalıdır. Takasa gelen araç sahibi ile yeni araç sahibi 1.derece akraba (anne, baba, eş, kardeş, çocuk) olabilir. Soy isim kontrolü yeterlidir. Soy ismi değişen kız çocukları da dahil edilebilir.

Yeni Taliant’ın karma CO2 salımı 116 – 139 g/km; yakıt tüketimi 5,6 – 7,5 lt/100km aralığındadır. Yeni Clio’nun karma CO2 salımı 105 – 118 g/km; yakıt tüketimi 4,9 – 6,8 lt/100km aralığındadır. Zoe’nin ortalama CO2 salımı 0 g/km; enerji tüketimi 172 Wsa/km’dir. Megane Sedan’ın karma CO2 salımı 105 – 130 g/km; yakıt tüketimi 4,0 – 5,7 lt/100km aralığındadır.  Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2021’e tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 

Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları - Resim : 5

ZOE 100.000 TL KREDİ 12 AY VADE %0,99 FAİZ FIRSATIYLA

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model ZOE Zen 80 kW Z.E. 50 otomobilin perakende satın alımında uygulanan 346.900 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Kampanyada, 246.900 TL peşinat, 100.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 9.111 TL’dir. 

Zoe’nin ortalama CO2 salımı 0 g/km; enerji tüketimi 172 Wsa/km’dir. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.

Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları - Resim : 7

ÖĞRETMENLERE ÖZEL DOSYA MASRAFSIZ KREDİ VE İLK BAKIM HEDİYESİ

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, tüm binek yeni satın alınacak araç modellerinde Renault Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Renault Finans’tan kredi kullanan, Öğretmenler ve Üniversite Akademisyenleri yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez. 

 

Yeni Renault Clio almak isteyenlere müjde. Fiat Egea'dan sonra Renault da kasım bombasını patlattı ve kampanyalarını açıkladı. İşte Yeni Cliou'nun kasım fiyatı ve uygun faiz oranları - Resim : 8

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin