Yemekteyiz ile Sofrada tartışmasın şok detay!

TV8'de yayınlanan 'Seda Sayan ile Yemekteyiz' programı ile FOX ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Zuhal Topal ile Sofrada' programları arasındaki çalıntı format tartışmaları giderek büyüyor.

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz ile Sofrada tartışmasın şok detay!

Her pazartesi ve perşembe canlı yayın ile ekrana gelen ve Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları 'Magazin Noteri' programında şok bir detay ortaya çıktı.

Türkiye’nin YouTube’ta yayınlanan ilk canlı magazin programı 'Magazin Noteri'nde 'Seda Sayan ile Yemekteyiz' ve 'Zuhal Topal ile Sofrada' programları arasındaki 'çalıntı format' tartışmaları masaya yatırıldı.

Magazin dünyasının usta kalemi Ali Eyüboğlu, farkettiği şok detayı, izleyicileriyle şu sözlerle paylaştı:

"Programın formatının asıl sahibi Hümeyra Daşdan, uzun yıllar Zuhal Topal'ın evlilik programının koordinatörlüğünü yaptı. Zuhal Topal da bir süre Fox TV ile ne tür bir program yapacağı konusunda görüşme yaptı. Ancak bu görüşmeler sonucunda bu format Hümeyra Daşdan'dan değil, Global Agency'den alınıyor. Fox TV bu formatı Global Agency'den aldığını iddia ediyor ancak durum bunca zaman davalık olmasına rağmen Fox TV ve programın yapım şirketinin bu konuda bir açıklama yapmıyor."

Bu açıklama ile Zuhal Topal’ın kendi çalışanı adına tescillenmiş formatı, organik bağı olan çalışma arkadaşından değil de, haklarını devrettiği bir başka firmadan almış olduğu ortaya çıktı.

Tüm bunlar da Acun Ilıcalı’nın “minareyi çaldılar kılıf hazırlıyorlar” sözlerini akıllara getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin