Yaz aylarının vazgeçilmezi churchill tarifini evde deneyin. Churchill nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak en sağlıklı ve güzel içeceklerden biri churchill olurken, churchill yapabilmek için bu malzemeleri hazır edin. İşte churchill için gerekli olan malzemeler...

Google Haberlere Abone ol
Yaz aylarının vazgeçilmezi churchill tarifini evde deneyin. Churchill nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak o tarif bulundu. Evde churchill yapmak çok kolay. İşte churchill gerekli olan adımlar...

Churchill nasıl yapılır?

İlk olarak 1 adet limonun suyunu güzelce sıkın. Limonu bardağın içerisine alın ve içerisine 1 çay kaşığı kadar tuz ilave edin.

Limon ve tuzu güzelce karıştırın. Akabinde bir şişe sodayı azar azar içerisine dökmeye başlayın. 

Bu noktada soda diğer malzemelerle tepkimeye girerek köpürebilir, dikkatli davranmanızda fayda var.

Ardından son kez karıştırıp içerisine bolca buz ilave ederek güzelce tüketebilirsiniz.

Churchill neye iyi gelir?

Sıcaklıkların artışıyla birlikte vücut ısımızda da meydana gelen yükselmeyi dengelemek için en iyi alternatiflerden bir tanesi churchill'dır.

Vücutta oluşan mineral kaybının dengede kalmasına yardımcı olan churchill vücudun ihtiyacı olan sıvı, elektrolit, mineral ve vitamin katkısı sağlayabilmek için son derece mantıklı bir seçenektir.

Churchill mide bulantısını keser

Midede oluşan bulantıyı adeta bıçak kesiği gibi bitiren içeceklerin başında gelen churchill aynı zamanda midenin rahatlamasına da yardımcı olmaktadır. 

Limonun içerisinde yer alan C vitamini aynı zamanda halsizliğin giderilmesini sağlayarak kişinin çok daha dinamik hissetmesine katkı sağlamaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin