Yavuz Ağıralioğlu konusunda İYİ Parti ne yapacak? Ağıralioğlu'nun çıkışından Akşener'in haberi var mıydı? Gazeteci Deniz Gürel'den flaş iddia

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, dün Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı, Altılı Masa ve ve HDP ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Peki o toplantıdan Meral Akşener'in haberi var mıydı? Altılı Masa'ya yönelik sert sözler kullanan Yavuz Ağıralioğlu konusunda İYİ parti ne yapacak? tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'den bununla ilgili flaş açıklamalar geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Ağıralioğlu konusunda İYİ Parti ne yapacak? Ağıralioğlu'nun çıkışından Akşener'in haberi var mıydı? Gazeteci Deniz Gürel'den flaş iddia

İYİ Parti'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda grup kararı alınmış ancak o toplantıya Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu katılmamıştı.

Grup kararı alınmasından bir gün sonra İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sürpriz bir şekilde bir basın açıklaması yapmış ve çok sert ifadeler kullanmıştı. 

İYİ Parti'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan ve bunu da yüksek sesle dile getiren son olarak da İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu için aldığı adaylık kararına imza atmayan Yavuz Ağıralioğlu'ndan son dakika açıklaması gelmişti.

"Kurduğumuz masada bizi pusu kuruldu" diyen Ağıralioğlu, "Terörün olduğu yerde kalmayız. 50+1 için her yol mübah değil" açıklamasında bulundu. Ağıralioğlu, "Kemal Bey'in adaylığını dayatmasına, mutabakatın ihlal edilmesine itiraz ediyorum" demişti.

Yavuz Ağıralioğlu'nun zeahir zemberek açıklamalarından sonra gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ne yapacağında.

 

İYİ Parti ne yapacak?

İYİ Parti kulislerinin nabzını tutan tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, bununla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yaptı ve İYİ Parti'nin ne yapacağını açıkladı.

Deniz Gürel şu paylaşımlarda bulundu:

Yavuz Ağıralioğlu 'masada bize pusu kuruldu' diyerek Millet İttifakı CB adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve ittifaka yönelik ağır eleştirilerde bulundu. 'İstifa yok itiraz var' dedi. Peki İYİ Parti'nin tavrı ne olacak?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın toplantıdan haberi vardı ama öncesinde bir görüşme olmadı. 'Haberi vardı' müsadesi vardı olarak algılanmamalı. Ağıralioğlu'na yönelik disiplin süreci ya da ihraç şimdilik gündemde yok. İki ayrı sebebi var.

Akşener masadan kalktıktan sonra Cihan Paçacı da göreve döndü. Yani 'ittifaksal fairplay' artık sona erdi. İhraçla beraber bir mağduriyet yaratılmak istenmiyor...

Yavuz Ağıralioğlu konusunda İYİ Parti ne yapacak? Ağıralioğlu'nun çıkışından Akşener'in haberi var mıydı? Gazeteci Deniz Gürel'den flaş iddia - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin