Yasmin Schmidt'den 6 ve Karma adlı iki yeni şarkı

Yasmin Schmidt, 2020 yılında 6 ve Karma adlı iki yeni şarkıyla hızlı bir giriş yaptı. Kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran şarkıcı, kendi yazıp bestelediği parçalarla müzik sahnesindeki yerini alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yasmin Schmidt'den 6 ve Karma adlı iki yeni şarkı

Kısa süre önce söz ve müziği kendisine ait olan “İnsanım” ve ardından “Bitter” adlı şarkıları ile adından söz ettiren güzel sanatçı, kendine has tarzı ve yumuşak sesiyle müzik dünyasında kalıcı olduğunu tüm iddiasıyla gösteriyor!

Yasmin Schmidt, söz ve müziği kendisine ait olan “6” adlı yeni teklisini yine DMC etiketiyle 6 Şubat 2020 tarihinde çıkardı. “6” adlı şarkı DMC etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sanatçı, yeni şarkısının klibini Almanya’da çekti. Şarkısını sevenleriyle buluşturmak için titizlikle çalışan Yasmin, “6” adlı bu yeni çalışmasının birçok kişinin hayatında karşılığı olduğunu düşünüyor ve onların hislerine tercüman olduğunu söylüyor.

Güzel sanatçı, “6” şarkısının duygusallığını anlatırken bir yandan da 6 sayısının kendi hayatındaki uğuruna inanıyor.

Karma, sound olarak 6’dan daha farklı bir tarza sahip. İngilizce yazılmış ve Söz ve Müziği Yasmin Schmidt’e ait olan POP/R&B tarzındaki şarkının prodüktörlüğünü Jally Jamz yaptı.

Yasmin Schmidt kimdir?

Yasmin Schmidt, İzmir Dokuz Eylül Devlet Konservatuarı Yanflüt bölümünü bitirdi. Ardından Almanya’da Musication Klasik Müzik Bölümü’nü bitiren sanatçı yanflüt ile birlikte piyano, gitar da çalmaktadır. Müzik yeteneğinin yanında; bale, oyunculuk ve modelliğin yanı sıra el becerileri gösterdiği heykelcikler yapmaktadır. Sanatçı, şarkı çalışmalarını sürdürmekle birlikte, halen Almanya’da bir müzik okulunda müzik öğretmenliği yapmaktadır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin