Yasak Elma yeni sezon başlıyor! Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

Dizi sezonunun başlamasıyla beraber sezon finali veren diziler de yeni sezonları ile izleyici karşısına çıkıyor. Beğenilen ve merakla beklenen Yasak Elma dizisinin de yeni sezon tarihi belli oldu. 5. Sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan Yasak Elma dizisi, FOX TV ekranlarına gelecek. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Şafak Pekdemir gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma yeni sezon ne zaman?

Google Haberlere Abone ol
Yasak Elma yeni sezon başlıyor! Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

5. sezonu ile izleyicisi karşısına çıkacak olan Yasak Elma dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Berk Oktay, Şevval Sam ve Eda Ece gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin, yeni sezonunda diziye üç yeni isim dahil oldu. MED yapım imzalı Yasak Elma dizisinin yeni sezon tarihi ne zaman?

YASAK ELMA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma yeni sezon başlıyor! Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma, 5. Sezonu ile ekrana geliyor.

 Yasak Elma yeni sezon başlıyor! Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Yasak Elma dizisi, 13 Eylül Pazartesi günü saat 20:00’de FOX TV ekranlarında başlıyor.

YENİ SEZONDA ÜÇ İSİM

Geçtiğimiz sezon Nesrin Cavadzade'nin ayrıldığı dizinin sezon finalinde Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı Hasan Ali karakteri de ölerek diziye veda etti. Ayrılıkların ardından diziye, son olarak Mucize Doktor'da başrol oynayan Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Yasmin Erbil ve Ece Dizdar da katıldı.

 Yasak Elma yeni sezon başlıyor! Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 3

Biran Damla Yılmaz “Kumru”, Murat Aygen Kumru’nun babası Doğan’a hayat verirken, Yasmin Erbil de Kumru’nun en yakın arkadaşı olan “Canan”ı canlandıracak.

YASAK ELMA SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Yasak Elma yeni sezon başlıyor! Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 4

Ender ve Yıldız, Hasan Ali’nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de boş durmadı. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip harekete geçerken, Hasan Ali, Yıldız ve Ender’in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kaldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin