Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, dün akşam 9. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde başarılı oyuncular Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile özellikle sosyal medyada çok konuşuldu. İzleyicilerin heyecanla beklediği dizinin finalinde duygusal anlar yaşanırken, dizideki bir detay ise takdir topladı. Biz de kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yargı 9. Bölüm izleme linkini haberimize ekledik. İşte Yargı 9. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi, her hafta Pazar günleri izleyici ile buluşuyor. Yargı’nın yayınlanan son bölümünde; Pars ve Yekta arasında büyük bir mücadele başlıyor. Ilgaz ve Ceylin ise Engin’in tutuklanması için sağlam kanıt bulamaya çalışıyor. Bu sırada Ilgaz ve Ceylin arasında duygusal anlar yaşanıyor. Peki, Yargı 9. Bölümde ne oldu? İşte Yargı 9. Bölüm Kanal D izleme linki!
 
YARGI 8. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D

Ceylin, Engin’in kardeşinin katili olduğunu öğrendiği andan itibaren herkesten gizli sürdürmek zorunda olduğu mücadelesinin sonuna geldiğini düşünür. Engin’le büyük ve acı verici bir yüzleşme yaşar. Ceylin, Ilgaz’ın yardımı olmadan bunun altından kalkabileceğini düşünse de; Ilgaz’ın öngörüsü sayesinde olaylar bambaşka bir şekilde gelişecektir.

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 2

Metin Çınar’ın elleri kanlı bir biçimde eve gelişinden itibaren hayatlarının büyük bir kırılma noktasına geldiğini anlamıştır. Şimdi onu çok zorlu bir tercih beklemektedir, oğlundan yana mı olacaktır yoksa dürüstlükten yana mı?

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 3

Pars Ilgaz ve Ceylin’in evlenmesinden sonra kendisini toparlamaya çalışırken onlara ve Eren’e olan yaklaşımında başka bir yol denemeye karar verir. Yekta ise bir yandan Engin’i korumaya çalışırken bir yandan kendisi ve ailesi için çemberin iyice daraldığını fark eder.

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 4

Ceylin ve Ilgaz Yekta’yla açık bir biçimde girdikleri savaştan galip çıkabilmek için yine iş birliği yapmak zorunda kalırlar. Engin’in katil olduğunu ispatlamanın yeni yollarını ararken, ikisi de kendilerine bile itiraf edemedikleri bazı duyguların yeşerdiğini de fark edeceklerdir.
 
YARGI 9. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 5

Engin’in Yekta’yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ediyor.

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 6

Pars ve Yekta arasından büyük bir mücadele başlıyor. Pars, Yekta’nın suçlanması sonucu kendisiyle ilgili önemli ve büyük bir sırrın açığa çıkması ihtimaliyle yüz yüze gelir ve engel olabilmek için her zamankinden çok farklı bir tavır gösteriyor.

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 8

Ilgaz ve Ceylin, Engin'in tutuklanması için sağlam bir kanıt bulmak için zorlu bir mücadele veriyor. Bu mücadele sırasında Ilgaz ve Ceylin birbirlerine duygusal anlamda daha da yaklaşıyor.

Yargı 9. Bölüm yayınlandı: Yargı 9. Bölüm izle Kanal D - Resim : 9

Bir diğer taraftan Metin kaybolan Zafer’in cesedini bulmaya çalışırken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Çınar'ın suçsuz olduğunu öğrenen Gül ve Aylin, büyük bir pişmanlık yaşar. Gül, Ceylin'e nasıl büyük bir haksızlık yaptıklarını görse de önce Çınar'dan özür dilemeye gider. Ilgaz'ın planı işler ve olay yerinde Engin'in tutuklu yargılanması için çok sağlam bir delil bulunur.

Yargı 9. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin