Yalı Çapkını, İsveç ve Finlandiya'ya satılan ilk Türk dizisi oldu

Uluslararası dağıtım şirketi Eccho Rights, şimdiye dek 30'dan fazla ülkeye satılan Türk dizisi Yalı Çapkını'nın satışı için İsveç ve Finlandiya televizyonlarıyla anlaşıldığını açıkladı.

Yalı Çapkını, İsveç ve Finlandiya'ya satılan ilk Türk dizisi oldu

Yayın gününden bu yana izleyiciler tarafından oldukça büyük bir ilgi gören Yalı Çapkını dizisi,  İsveç ve Finlandiya televizyonlarına satılarak bir ilke imza attı.

Diziyi İsveç'te satın alan tv kanalları TV4, TV4Gold ve Sjuan lineer'in yanı sıra CMore ve TV4 Play olarak belirlendi.

Aynı zamanda Finlandiya'da Eccho Rights'ın MTV Oy ile yapmış olduğu anlaşmayla birlikte Yalı Çapkını, CMore ve Katsomo kanallarında da boy gösterecek.

Eccho Rights'ın Ortadoğu, Kuzey Afrika, Hindistan, Pakistan ve Batı Avrupa'dan görevli dijital medya satın alma ve içerik satış direktörü Melis Hamacıoğlu, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Hamacıoğlu, açıklamasında "Türk dizilerini yeni seyircilerle buluşturmak için bir kez daha ön saflarda yer almaktan coşku duyuyoruz" dedi.

Hamacıoğlu, "Şimdiye kadarki olağanüstü başarısı, onu yeni bir şey denemek isteyen kanallar için kolay bir seçim haline getiriyor" ifadelerini kullandı.

2022 yılında Türkiye'nin en fazla izlenen dizilerinden bir tanesi olan Yalı Çapkını, 2023'ün ilk çeyreğinde de başarılı performansını devam ettirdi ve reytinglerde birinci sırada yer aldı.

Dizi, bu zamana dek 35'ten fazla ülkeye satılmıştı.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

OGM Pictures imzasıyla ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisi, zengin bir ailenin çapkın oğlu Ferit ile evlenen Seyran'ın ve ablası Suna'nın dram dolu öyküsüne değiniyor.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER? 

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı sevilen dizi Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak ve Umut Gezer gibi isimler yer alıyor. 

YALI ÇAPKINI 25. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI? 

Sevilen dizi Yalı Çapkını'nın 25. bölüm fragmanı yayımlandı. Fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Yalı Çapkını 25. Bölüm Fragmanı 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin