Whatsapp'ta son görülme nasıl kapatılır. Android ve İOS Whatsapp son görülme nasıl gizlenir? 2023 Whatsapp son görülme kapatma yöntemi

Whatsapp'ta son görülme, kullanıcının en son aktif olduğu saati belirtir. Karşı taraf, kullanıcının çevrimiçi ve son görülme bilgisini mesaj sayfasına girdiğinde görebilir. Bu ayarları WhatsApp'ın 'gizlilik' ayarlarından değiştirmek mümkündür. Peki Whatsapp'ta son görülme nasıl kapatılır? Android ve İOS Whatsapp son görülme nasıl gizlenir? İşte 2023 Whatsapp son görülme kapatma yöntemi.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp'ta son görülme nasıl kapatılır. Android ve İOS Whatsapp son görülme nasıl gizlenir? 2023 Whatsapp son görülme kapatma yöntemi

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın birçok özelliği bulunuyor. WhatsApp'ın son görülme özelliği sayesinde kullanıcıların en son ne zaman aktif olduğu takip edilebiliyor. 

WhatsApp'ta son görülme bilgisini kapattığınızda çevrimiçi olduğunuz görülür ancak Whatsapp'a en son ne zaman girdiğinizi kimse göremez. Aynı şekilde siz de kimsenin son görülme bilgilerini göremezsiniz. Dilerseniz çevrimiçi bilgisini de aynı ayarlardan kapatabilirsiniz.

Android ve İOS kullanıcıları birkaç basit yolla WhatsApp'ta son görülme bilgisini kapatabilir. Bu ayarlar WhatsApp'ın gizlilik kısmından yapılıyor. İşte adım adım WhatsApp Android ve İOS son görülme kapatma yöntemi.

WHATSAPP SON GÖRÜLME KAPATMA iPHONE 2023

WhatsApp'ta son görülmeyi kapatmak için uygulamayı açın.

Ayarlar menüsüne tıklayın. (iPhone cihazlarda sağ altta yer alıyor)

Gizlilik kısmına tıklayın.

'Son görülme ve çevrimiçi' yazısına tıklayın.

Son görülme alanında 'hiç kimse' seçeneğine tıklayın.

WHATSAPP SON GÖRÜLME KAPATMA ANDROİD 2023

WhatsApp uygulamasını açın.

Ayarlar menüsüne tıklatın. (Android cihazlarda sağ üstte köşede üç nokta olarak bulunuyor.)

Ayarlar menüsünde 'gizlilik' kısmına basın.

Son Görülme ve Çevrimiçi butonuna basın. 

Son görülme alanında 'hiç kimse' seçeneğine dokunun.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin