WhatsApp'ta bomba görüntülü mesaj özelliği. Whatsapp'ta anlık görüntülü mesaj nasıl gönderilir?

WhatsApp yeni ve dikkat çekici özellikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. WhatsApp görüntülü mesaj özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. Böylece anlık olarak görüntülü mesajlar gönderilebilecek. Peki Whatsapp'ta anlık görüntülü mesaj nasıl gönderilir? İşte WhatsApp'ta görüntülü mesaj atma yöntemi.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'ta bomba görüntülü mesaj özelliği. Whatsapp'ta anlık görüntülü mesaj nasıl gönderilir?

WhatsApp dünyada milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. Güncellenen özellikleriyle gündemden düşmeyen WhatsApp'ta anlık görüntülü mesaj özelliği de bulunacak.

Anlık görüntülü mesaj özelliğiyle ilgili açıklama yapan WhatsApp detaylara yer verdi.

Peki Whatsapp'ta anlık görüntülü mesaj nasıl gönderilir? İşte WhatsApp'ta görüntülü mesaj atma yöntemi.

WHATSAPP'TA ANLIK GÖRÜNTÜLÜ MESAJ NASIL GÖNDERİLİR?

WhatsApp'taki sesli mesajlar gibi anlık görüntülü mesaj özelliği de geldi. Bu sayede kullanıcılar sohbetten ayrılmadan kısa kişisel videolar kaydedebilir ve paylaşabilir.

Görüntülü mesajlar ile söylemek veya göstermek istediğiniz şeyi 60 saniyede kaydedebilir ve karşı tarafa gönderebilirsiniz. Üstelik bu yol sesli mesaj göndermek kadar basit olacak. 

WHATSAPP'TA GÖRÜNTÜLÜ MESAJ ATMA YÖNTEMİ

WhatsApp'ta görüntülü mesaj göndermek için sohbet penceresinin en alt ve sağ kısmındaki kameraya basılı tutun. Görüntüyü kaydederken basılı tutmaya devam edin. Basılı tutmadan kaydetmek için yukarı kaydırabilirsiniz.

Sohbette açılan videolar otomatik olarak sessiz oynatılır ve videoya dokunulduğunda ses açılır. Görüntülü mesajlar uçtan uca şifrelemeyle korunur.

WHATSAPP'TA GÖRÜNTÜLÜ MESAJ ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp'ta görüntülü mesaj özelliği kademeli olarak kullanıcılara sunuluyor.

WHATSAPP'TA SESLİ MESAJ NASIL GÖNDERİLİR?

WhatsApp'ta bir kullanıcıya veya gruba sesli mesaj göndermek için açılan pencerede alt sağ kısımda bulunan mikrofona basılı tutun. Sesi kaydettikten sonra elinizi ekranda kaydırmadan çekin. Sesli mesaj otomatik olarak iletilecektir.

WHATSAPP'TA SESLİ MESAJ GÖNDERME NASIL İPTAL EDİLİR?

WhatsApp'ta sesi kaydederken sesli mesaj göndermekten vazgeçebilirsiniz. Bunun için sesli mesajı silmek yeterlidir. Sesi silmek için elinizi mikrofonun hizasındaki sağ kısma doğru götürün. En sağda çöp simgesi çıkacaktır. Elinizi ekrandan çektiğinizde ses silinmiş olur.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin