WhatsApp'a yepyeni bir özellik: Artık isim yazmaya gerek olmayacak! Mark Zuckerberg yeni güncellemeyi duyurdu. WhatsApp'ta bomba güncelleme

Globale hakim olan mesajlaşma uygulaması yepyeni bir güncelleme ile karşımızda. Mark Zuckerberg'in duyurduğu bu güncelleme sohbet grubu olanları yakından ilgilendiriyor. Artık grup isminizi düşünmenize ya da sürekli değiştirmenize gerek kalmayacak.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'a yepyeni bir özellik: Artık isim yazmaya gerek olmayacak! Mark Zuckerberg yeni güncellemeyi duyurdu. WhatsApp'ta bomba güncelleme

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bomba bir güncelleme daha geliyor.

Mark Zuckerberg'in duyurduğu yeni güncelleme en çok da sohbet gruplarında vakit geçirenleri ilgilendiriyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan art arda güncellemelere bir yenisi daha eklendi.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, WhatsApp'ta grup kurmak için artık grup ismi yazmaya gerek olmayacağını duyurdu.

İSİM DÜŞÜNMENİZE GEREK KALMAYACAK

WhatsApp, herhangi bir isim bulmadan grup sohbetleri oluşturulmasına izin verecek. Kullanıcılar grup ismi yerine sadece bir grup oluşturacak, daha sonra bu grup, katılan kişilere göre kendi kendini adlandıracak.

 6 KİŞİYE KADAR OLAN GRUPLARDA GEÇERLİ OLACAK 

WhatsApp, yeniliğin "acele bir grup kurmanız gerektiğinde veya aklınıza bir grup konusu gelmediğinde" faydalı olacağını iddia ediyor. Bu özellik 6 kişiye kadar olan grup sohbetlerinde kullanılabilecek.

Grup isimleri grupta bulunanlara göre dinamik olarak değişecek. Grup adı, kişilerin telefonlarına nasıl kaydedildiğine bağlı olarak, içindeki her kullanıcı için farklı görüntülenecek.

Bir kişi, o kişinin kayıtlı olmadığı kişilerin bulunduğu bir gruba eklenirse, bunun yerine telefon numarası görünecek.

ZUCKERBERG DUYURDU 

Mark Zuckerberg bu özelliği Facebook üzerinden duyurdu. Zuckerberg, yeni grupların nasıl görüneceğine dair bir resim paylaşarak, "Bu özellik başka bir ad bulmak istemediğinizde sohbette kimlerin olduğuna göre adlandırarak WhatsApp gruplarını oluşturmanızı kolaylaştırıyor" diye yazdı. Meta, özelliğin "gelecek birkaç gün içinde küresel ölçekte" kullanıma sunulacağını açıkladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin