Wesley Sneijder'den yıllar sonra ortalığı sallayacak Galatasaray itirafı: Zorunda kaldım

2013-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve performansıyla Süper Lig'e damga vuran Wesley Snejider yıllar sonra sarı-kırmızılı ekiple ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Wesley Sneijder'den yıllar sonra ortalığı sallayacak Galatasaray itirafı: Zorunda kaldım

Dört sezon boyunca Galatasaray forması giyen ve attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Wesley Sneijder flaş açıklamalarda bulundu.

2011 yılında Manchester United'a transfer olmaya çok yakın olduğunu söyleyen Snejider, ''Manchester United'a transfer olmaya yakındım. Menajerime 'United ne oldu?' diye sordum. O da bana 'Hiçbir şey olmadı, bitti" dedi. İki yıl sonra öğrendim ki kendisi için fazla para istemiş ve bu yüzden anlaşma sağlanamamıştı. Bunu Alex Ferguson tanıdıklarımdan birine söylemişti'' dedi.

Daha sonraki transfer döneminde Liverpool ve Galatasaray arasında seçim yapmak zorunda olduğunu itiraf eden Hollandalı yıldız, '' Galatasaray ile Liverpool arasında bir seçim yapmak zorunda kaldım. O dönem Liverpool en iyi durumunda değildi. Ayrıca dürüst olmak gerekirse Noel'i de seviyorum. Bu yüzden Premier Lig bana göre bir yer değildi'' şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı forma ile toplam 175 resmi maça çıkan Wesley Sneijder 39 kez gol sevinci yaşarken, 44 gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin