Vücudunda izmarit izleri olan 2 yaşındaki çocuk evde ölü bulunmuştu: Korkunç olayda aranan anne yakalanıp gözaltına alındı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kan donduran olayda yeni gelişmeler yaşandı. Bir evde, 2 yaşındaki çocuk ölü olarak bulunmuş çocuğun vücudunda darp ve izmarit izleri olduğu öğrenilmişti. Polis, her yerde aradığı anneye ulaştı. Yakalanan anne gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Vücudunda izmarit izleri olan 2 yaşındaki çocuk evde ölü bulunmuştu: Korkunç olayda aranan anne yakalanıp gözaltına alındı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak'taki tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine eve gelen polis, evde bir çocuğu hareketsiz yatarken buldu.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cesedin 2 yaşındaki M.A.K'ye ait olduğu belirlendi.

Evden alınan örnekler incelenmek üzere götürülürken, bebeğinin vücudunda darp ve izmarit izleri olduğu ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI 

2 yaşındaki M.A.K'nin annesi G.K. (27), polis ekiplerince gece saatlerinde saklandığı apartta gözaltına alındı.

İfade işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli anne, çocuğunun ölümüne ilişkin soruları cevapsız bıraktı.

Polis, soruşturma kapsamında şüpheli kadının 2 arkadaşını arıyor.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda yapılan ön otopside çocuğun vücudunda sigara yanıkları ve darp izine rastlandı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla çocuktan alınan örnekler Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

"ÇOCUK ÖLMÜŞ, BEN ONU UYUYOR SANDIM"

Olayın meydana geldiği müstakil evin karşısındaki apartmanda oturan ve komşusuyla girdiği evde biri ölü 3 çocuğu bulan 58 yaşındaki Halime Akdoğan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Evden bir çocuğun ağlama sesini duyduklarını ve bunun üzerine komşusuyla eve girmeye karar verdiklerini anlatan Akdoğan, şunları kaydetti:

"Ağlayan çocuk, bir bebekmiş. Neredeyse divandan düşecekti. Çocuğu divana yatırmışlar. Evi görseniz harabe durumdaydı. Aklınız durur. Her şey var evde. Çöplük gibiydi. 9 aylık çocuğu evden alıp çıkarken bir kafa gördüm yerde. 'Burada çocuk var' dedim. Hemen polis memurunu çağırdım. Çocuk ölmüş, ben onu uyuyor sandım."

Akdoğan, ölen çocuğun kimse görmesin diye üzerinin örtüldüğünü tahmin ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Yerde elektrikli sobanın önünde örtüvermişler çocuğun üstünü. Diğer çocuk acıkmıştı. Onu aldım eve götürdüm. Çorba içirdim. İfadesini almaya gelen polise 'Çorbamı içip de gelsem olur mu?' diye sordu. Ben bugün sabah ettim uyuyamadım. Böyle gözümün önüne geldi hep bu çocuk. Bunların kaçıncı olayı. Uyuşturucu yakaladılar burada. Birçok kez buraya operasyon yapıldı bu eve."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin