Volkan Demirel'in ''Yerli Haaland'' dediği Bertuğ Yıldırım, Fenerbahçe'nin transfer listesinde

Joao Pedro'nun sakatlığı ve Serdar Dursun'un takımdan ayrılma ihtimaline karşı kadrosunu bir hücumcu ile güçlendirmek isteyen Fenerbahçe rotasını Süper Lig'e çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel'in ''Yerli Haaland'' dediği Bertuğ Yıldırım, Fenerbahçe'nin transfer listesinde

Ara transfer döneminde kadrosunu daha da genişletmek ve rotasyonda sıkıntı yaşamak istemeyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Hazırlık maçlarında iyi bir performans çizen ve gol yollarında etkili olan Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun uzun süreli sakatlığı canları sıktı. Hücum hattında rotasyonlu bir kadroya sahip olmak isteyen Fenerbahçe'de rota sürpriz bir isme çevrildi.

VOLKAN DEMİREL ''YERLİ HAALAND'' DEDİ

Geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel’in verdiği röportajda, “Haaland gibi üst düzey seviyelere çıkabilecek bir oyuncu” dediği Hatayspor’un 20 yaşındaki golcüsü Bertuğ Yıldırım, hedeflerden biri haline geldi.

Volkan Demirel, Bertuğ Yıldırım'a övgülerde bulunarak, "Hatay’a geldiğimizde de Bertuğ örneğini vereceğim. Bertuğ 20 yaşında bir genç. Ama acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen bir gücü var. Bunu çok iyi kullanırsa onda da çok iyi bir mesafe kat edeceğiz. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır" sözlerini dile getirmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin