Vincenzo Montella'nın yardımcısı için sürpriz isim. Üç büyüklerde forma giyen efsane isim görev yapacak

A Milli Takım ile sözleşme imzalayan Vincenzo Montella'nın yardımcıları da belli olmaya başladı. Vincenzo Montella'nın ekibinde yer alacak Türk antrenörün Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formalarını giyen Mehmet Topal olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Vincenzo Montella'nın yardımcısı için sürpriz isim. Üç büyüklerde forma giyen efsane isim görev yapacak

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'un ardından teknik direktörlük görevine getirilen 49 yaşındaki İtalyan teknik adam Vincenzo Montella üç yıllık sözleşmeye imza attı.

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella, "Türkçe konuşmadığım için kusura bakmayın. Henüz konuşma seviyesine gelemedim. Bu ülkede çalıştığım için çok mutluyum, bu ülke ve federasyon için güzel şeyler yapabileceğim için çok mutluyum. Öncelikle futbolla tüm taraftarlara, ülke insanına mutluluk getirmek istiyoruz. Almanya'daki turnuvada da Almanya'daki Türklere bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Görevi kabul ederken hiç tereddüt etmedim. Genç, iyi ve bildiğim bir takıma sahibiz. Halkımızın hissettiği milli ve gururlu duyguları biz de sahada futbolumuzla herkese geçirtmek istiyoruz. Çok önemli bir görev ve sorumluluk, bunun farkındayız ama biz de bunu yapmak için buradayız." ifadelerini kullandı.

MEHMET TOPAL İDDİASI

Kariyeri boyunca Çanakkale Dardanelspor, Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş'ta forma giyen Mehmet Topal'ın, A Milli Takım'da görev alacağı iddia edildi. Teknik direktörlük belgelerini almış olan Mehmet Topal isminin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin