Venüs retrosu ne zaman bitiyor. 22, 23 Temmuz 2023 venüs retrosunda ne olur. Venüs retrosunda neler yapılmaz. Venüs retrosu hangi burçları etkiliyor. Venüs retrosunun aslan burçlarına etkisi nedir?

Venüs retrosu 8 yılda 5 kez gerçekleşir ve genelde 40 gün sürer. Astroloji açısından önemli bir yere sahip Venüs retrosu astroloji yorumlarını büyük ölçüde etkiler. Venüs doğum haritasındaki en romantik, zevk odaklı gök cismi olan Venüs genel olarak kadın güzelliği ve estetiğiyle alakalıdır. 22 Temmuz'da tam olarak 28 derece Aslan’da geri hareket edecek. Ancak Venüs geri gittiği dönemde etkisini gösteremiyor. Peki Venüs retrosunda ne olur, neler yapılmaz? Venüs retrosu hangi burçları etkiliyor?

Google Haberlere Abone ol
Venüs retrosu ne zaman bitiyor. 22, 23 Temmuz 2023 venüs retrosunda ne olur. Venüs retrosunda neler yapılmaz. Venüs retrosu hangi burçları etkiliyor. Venüs retrosunun aslan burçlarına etkisi nedir?

Venüs retrosu her zaman 'iyileşmek' ile ilgilidir. Bu kelimenin anlamı olumlu karşılansa da iyileşmenin zaman zaman çok fazla acı, sıkı çalışma gerektirdiğini de hatırlamakta fayda var.

İlişkilerde düzeltilmesi gereken konular varsa Venüs sizi bu sorunla yüzleşmek için teşvik eder. Şefkat ve ilgi ilk başta yıpratıcı gelebilir, bu derileme gururlu, göz alıcı, teatral ve dışavurumcu Aslan burcunda gerçekleşir bu sebeple kendinizle olan ilişkiniz ön plana çıkar.

Peki Venüs retrosunda ne olur, neler yapılmaz? Venüs retrosu hangi burçları etkiliyor? Ünlü Astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabından detayları paylaştı. 

VENÜS RETROSU HANGİ BURÇLARI ETKİLİYOR?

584 günde bir gerçekleşen Venüs retrosu aslan, boğa, akrep, kova gibi burçları yakından etkiler.

VENÜS RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR?

Venüs retrosunun aşk, değer duygusu, mutluluk, estetik, maddi durum, güzellikle ilgili olduğunu söyleyen Astrolog Dinçer Güner Venüs'ün aslan burcunda geri hareketinin 23 Temmuz itibarıyla başladığını ve 5 Eylül'e kadar devam edeceğini belirtti.

Venüs'ün geri hareketi esnasında stres, aksilik, gecikmeler olabileceğini belirten Güner romantik ve iş ilişkilerinde sorunlar yaşanabileceğini ve yeni ilişkilere başlamak için doğru bir zaman olmayabileceğini söyledi.

VENÜS RETROSUNDA NELER YAPILMAZ?

Tavsiye olarak iletişim kurmada ve maddi harcamalarda dikkatli olmayı, çözüm odaklı olmayı, estetik operasyonlar yapmayı bir süre için geciktirmeyi önerdi. Aslan burcunun cildine ve saçlarına dikkat etmesi gerektiğini de ifadelerine ekledi.

Bu dönemde içeriği bilinmeyen bakım ürünlerinin denenmemesi gerektiğini, dövme yaptırmak ve büyük yatırım yapmak için iyi bir zaman olmadığını, yapılacaksa da uzman isimlerden yardım alınması gerektiğini söyledi.

VENÜS RETROSUNUN BOĞA BURCUNA ETKİSİ NEDİR?

Hayatınızın geriye gittiğini hissediyorsanız bu gayet normal bir durum. Venüs'teki bu gerileme eviniz ve ailenizden oluşan dördüncü evinizde süren çatışmalara ışık tutar, aidiyet duygunuzu güçlendirir. 

VENÜS RETROSUNUN ASLAN BURCUNA ETKİSİ NEDİR?

Yükselen veya Güneş burcunuz Aslan ise kimliğiniz ve öz güveninizle ilgili kafanız karışabilir. Bu gerileme özgüven sorunlarınızı çözmeniz için size motivasyon verecek. 

VENÜS RETROSUNUN AKREP BURCUNA ETKİSİ NEDİR?

Muhtemelen son zamanlarda doğru yolda olup olmadığınızı düşünüyorsunuz. Yükselen ya da Güneş burcunuz Akrep ise Venüs gerilemesi profesyonel konumunuz, kariyer hedefleriniz hakkında sizi yönlendirecek.

VENÜS RETROSUNUN KOVA BURCUNA ETKİSİ NEDİR?

Bu gerileme ilişki sorunlarınıza ışık tutacak, eski çatışmaları yeniden canlandıracak. Hayatınızdaki insanları tartışmaya meyilli olabilir, özür ve teşekkür yağmuru alabilirsiniz.

 

Etiketler burç astroloji
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin