Valiliğe zam başvurusu yapılmıştı! İstanbul'da ekmeğe zam geldi: Ekmek artık resmen 2,5 liraya satılıyor

Gıdaya gelen fahiş zamlar sonrası ekmek üreticileri de zam için harekete geçmişti. Zam için İstanbul Valiliğine başvurmuştu. O başvuru kabul edildi. İstanbul'da uzun süredir konuşulan ekmek zammı dün itibarıyla uygulanmaya başlandı. Ekmek artık her yerde 2,5 liraya satılılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Valiliğe zam başvurusu yapılmıştı! İstanbul'da ekmeğe zam geldi: Ekmek artık resmen 2,5 liraya satılıyor

MEDYATAVA-ÖZEL HABER

Elektriğe, doğal gaza ve market ürünlerine gelen zamlardan sonra İstanbul'da yaşayanlara bir kötü haber de fırıncılardan geldi. Ekmeğe zam yapmaya hazırlanan fırıncılar, geçtğimiz hafta İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası'na başvurdu. Başvuru dün kabul edildi. 

200 gram ekmek artık zincir marketlerde 2 liraya satılıyor. 250 gram ekmek de artık fırınlarda ve zincir marketlerde 2 lira. 

İstanbul Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu, ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirmişti. Kurulda artış gösteren un fiyatları, enerji maliyetleri ele alındı. Diğer yandan 230 gram ekmeğin 2.5 lira olması da talep edildi. Zam talebi için tekrar başvuru yapıldı. 

Başvuru bu hafta sonuçlandı.

200 gram ekmek artık zincir marketlerde 2 liraya satılıyor. 250 gram ekmek de artık fırınlarda ve zincir marketlerde 2 lira. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin