Ünlüleri dolandıran muhasebeci! Hakan Şükür detayı

Ünlüleri dolandırdığı belirtilen ve birbiri ardına skandal haberlere konu olan Erdal Doğan'ın yerine ilişkin ortaya çıkan haberde FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de adı geçti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlüleri dolandıran muhasebeci! Hakan Şükür detayı

Sabah'tan Dilek Yaman Demir ve Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre ünlüleri dolandırdığı belirtilen ve birbiri ardına skandal haberlere konu olan Erdal Doğan'ın yerine ilişkin ortaya çıkan haberde FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de adı geçti. Deneyimli oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer, muhasebecisi Erdal Doğan’ı "Beni dolandırdı" diyerek savcılığa şikayet etti. Ünlü komedyen, aynı kişinin Kıvanç Tatlıtuğ’u 3.5 milyon lira ve Çağla Şıkel’i de 1 milyon lira dolandırdığını ileri sürdü. Muhasebecinin bulunduğu yere ilişkin gelen son bilgi ise dolandırılan ünlüleri şoke etti.

Ünlü oyuncular Şafak Sezer, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağla Şıkel'i dolandırdığı belirtilen Erdağ Doğan'a ilişin çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Hakkında şikayette bulunan oyuncu, komedyen ve yönetmen Şafak Sezer'in verdiği bilgiler ışığında birçok ismi dolandırdığına dair bilgiler kayıtlara geçen Doğan'ın Fetullahçı Terör Örgütü'nün firari mensubu Hakan Şükür'ün yanında olduğu belirtildi. İşte dolandırılan 3 ünlü oyuncu ve milyonlarla ifade edilen büyük vurgunun Hakan Şükür ismiyle birlikte gündeme düştüğü bomba haber...

ŞAFAK SEZER "VERGİDE USULSÜZLÜK" SUÇLAMASINI GÖRÜNCE UYANDI

Vergi müfettişleri, yaptıkları denetimde Şafak Sezer'in defterinde muhtelif firmalar tarafından düzenlenen ve gerçek dışı, satışa dayanmayan sahte faturalara rastladı. Sezer'in bu faturalarla vergi kaçırdığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine maliye, vergide usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle ünlü oyuncu Şafak Sezer'den şikayetçi oldu.

5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Hakkında faturalarla vergi kaçırmaya ilişkin soruşturma başlatıldıktan sonra konuyu araştıran ve kendisi gibi başka isimleri de dolandırdığını söyleyen Şafak Sezer söz konusu muhasebeciden şikayetçi olurken çok önemli bilgiler verdi. Bu bilgilere göre Muhasebeci Doğan ünlü oyuncu Kuıvanç Tatlıtuğ'u ve oyuncu-manken Çağla Şıkel'i toplamda 4.5 milyon TL dolandırdı.

İşte o isim:

Ünlüleri dolandıran muhasebeci! Hakan Şükür detayı

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin