Ünlü TikTok fenomeni Taha Duymaz'da acı haber geldi. Günlerdir enkaz altında olan Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı

Evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz günlerdir enkaz altındaydı. Hatay'da halasının evinde büyük felakete yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan acı haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü TikTok fenomeni Taha Duymaz'da acı haber geldi. Günlerdir enkaz altında olan Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay'da da büyük yıkımlara neden olan iki büyük depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz asrın felaketine halasının evinde yakalandı.

Taha Duymaz'ın vefat haberini yakın arkadaşı Ragıp Narin ve günlerdir takipte olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat duyurdu.

Ünlü TikTok fenomeni Taha Duymaz'da acı haber geldi. Günlerdir enkaz altında olan Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı

Günlerdir enkaz çalışmaları devam eden binada enkaz altında olan Taha Duymaz'la ilgili acı haber geldi. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat da Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldığını söyledi.

"CENAZELERİNİ GÖRMÜŞ"

Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiğini söyleyen Dilan Polat, " Kuzenini aradım, tahmin edilen bir şey. Cenazelerini görmüş, kız kardeşinin yanında da Umut varmış, diğer tarafında da Taha varmış. Şimdi teker teker çıkartıyorlar. Ama ben tahmin ediyordum. Kimse de daha fazla kimse konuşmasın, insanlar huzurlu uyusun" ifadelerini kullandı.

CZN BURAK DAHA ÇIKARILMADI DEDİ

Taha Duymaz için enkaz başında mücadele eden isimlerden biri olan CZN Burak sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Değerli arkadaşlar Melek Duymaz enkaz altından çıkartılmış. Umut Duymaz’ı görmüşler, onu da şimdi çıkartıyorlar ama kesin bilgi verebilmek için orayla sürekli iletişim sağlıyorum. Arkadaşlar ben kesin bilgi olmadan hiçbir şey paylaşmam. Şu anda bekliyorum. İki kardeş çıkmış, Taha hala enkaz altında ve çıkartmaya çalışıyorlar. Ailesi de hala orada” dedi.

CZN BURAK, DUYMAZ'IN VEFATINI DOĞRULADI 

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve iki kardeşinin cansız bedenine ulaşıldı. Haberi, CZN Burak adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile doğruladı.

Taha Duymaz'ın ailesi ile konuştuğunu belirten Özdemir, "Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum" dedi.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Özdemir, Taha Duymaz'ın enkaz altında olmadığı ve 'sosyal medya takipçi sayısını artırmak için yalan söylediği' iddiaları hakkında da şunları söyledi:

"Tek bir şey soracağım. Taha'ya yapılan zorbalıklara değdi mi? Ben depremin ikinci günden itibaren oradaydım, o günden itibaren 'Taha yalan söylüyor' demeye başladınız. Gerçekten Allah'a havale ediyorum."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin