Ünlü şarkıcıya korkunç tecavüz suçlaması. Kadının anlattıkları dehşete düşürdü

ABD'li pop grubu Backstreet Boys'un üyesi olan Nick Carter'la ilgili tecavüz suçlaması kan dondurdu. Genç kadın Carter'ın tecavüzle kendisine cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcıya korkunç tecavüz suçlaması. Kadının anlattıkları dehşete düşürdü

90’lı yıllara damga vuran pop müzik grubu Backstreet Boys’un üyesi Nick Carter hakkında tecavüz suçlaması uluslararası kamuoyunda şok etkisi yarattı. Otizm teşhisi konan ve serebral palsi hastalığıyla mücadele eden Shannon Ruth isimli kadın, henüz 17 yaşındayken Carter tarafından tecavüze uğradığını açıkladı. Bir basın açıklaması yapan Ruth, müzik grubunun tur otobüsünde cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

Ünlü şarkıcıya korkunç tecavüz suçlaması. Kadının anlattıkları dehşete düşürdü
Nick Carter iddiaları yalanladı.

Carter’ın kendisini önce oral seks yapmaya zorladığını ve daha sonra da tecavüz ettiğini söyleyen Ruth, Carter’ın kendisine hakaret ettiğini ve tehditler savurduğunu da dile getirdi. Ruth’un avukatı Mark J. Boskovich üç kadının daha Carter hakkında suçlamada bulunduğunu duyurdu.

Ünlü şarkıcıya korkunç tecavüz suçlaması. Kadının anlattıkları dehşete düşürdü - Resim : 2
Backstreet Boys isimli müzik grubu bir döneme damga vurmuştu.

Toplantı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Ruth, Carter’ın tecavüzü sonrasında cinsel yolla bulaşan hastalık tespit edildiğini de dile getirdi.

Carter’ın avukatı Michael Holtz ise iddiaları yalanladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin