Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın boynunda taşıdığı ışıltılı kolye dikkat çekti. Ebru Yaşar'ın boynundaki göz kamaştıran kolye servet değerinde

Yaşadığı talihsiz kaza sonrası dizi kırılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yaklaşık iki ay sonra sevenleriyle ilk kez Maslak 1453 Yeni Gazino’da buluşmuştu. Günler öncesinden rezervasyonların dolduğu mekanda Yaşar, hayranlarına unutulmaz bir müzik gecesi yaşatmıştı. Yaşar'ın boynundaki kolye dikkat çekmişti. Herkesin merakını uyandıran ışıltılı kolyenin bilinmeyenleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın boynunda taşıdığı ışıltılı kolye dikkat çekti. Ebru Yaşar'ın boynundaki göz kamaştıran kolye servet değerinde

Fantazi müziğinin güçlü sesi, sahnelerin kraliçesi Ebru Yaşar, yaklaşık iki ay sonra sahnelere müthiş bir dönüş yapmıştı. Güzelliği ile büyüleyen Yaşar, sahneden “Tam iki ay oldu. Burada sahneye çıkmıştım. Kırmızı bir elbise giymiştim. Bir daha kırmızı elbise giymeyeceğim. Kırmızının nazarıda vardır derler ya. Ayağımı kırdım, iki ay oturdum. Ama olsun geçti gitti. Sağlık en güzel şey” demişti.

Başarılı sanatçı Yaşar, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlarken boynundaki ışıltılı, eşsiz mücevher dikkat çekmişti.

Göz kamaştıran o kolye hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yaşar'ın kolyesinin Bulgari marka olduğu öğrenildi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Yaşar'ın boynundaki o göz kamaştıran kolyenin değeri yaklaşık bir milyon lira.

Yaşar'ın hayranları da sosyal medyada kolyenin usta sanatçıya çok yakıştığını dile getirdi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin