Ebru Yaşar, talihsiz kaza sonrası sevenleriyle buluştu: Sahneleri çok özledim

Yaşadığı talihsiz kaza sonrası dizi kırılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yaklaşık iki ay sonra sevenleriyle ilk kez Maslak 1453 Yeni Gazino’da buluştu. Günler öncesinden rezervasyonların dolduğu mekanda Yaşar, hayranlarına unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Yaşar, talihsiz kaza sonrası sevenleriyle buluştu: Sahneleri çok özledim

Güzelliği ile büyüleyen Ebru Yaşar, sahneden “Tam iki ay oldu. Burada sahneye çıkmıştım. Kırmızı bir elbise giymiştim. Bir daha kırmızı elbise giymeyeceğim. Kırmızının nazarıda vardır derler ya. Ayağımı kırdım, iki ay oturdum. Ama olsun geçti gitti. Sağlık en güzel şey” dedi.

Başarı sanatçı sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sağlık durumun iyi olduğunu söyleyen Yaşar, “İyiyim start verdik. Başladık sahnelere çok heyecanlıyım.  Ben çok heyecanlıyım mutluyum akşam. İnşallah güzel bir gece olacak. Yedi hafta aralıksız çıkmadan, ayağa kalkmadan oturdum. Çok zordu takdir edersiniz ki. Ama şimdi iyiyim düz ayakkabıları geçtim artık böyleyiz. Önlemler alındı bir hoşuma da gitmedi değil. Yazda geliyor bol bol beni düz ayakkabılar ve terlikler ile görebilirsiniz. Mecburen birkaç ay böyle giyinecem” dedi.

Ebru Yaşar, talihsiz kaza sonrası sevenleriyle buluştu: Sahneleri çok özledim

'Sahneleri gerçekten çok özledim'

"Dizi kapağı kırıldığı için yaklaşık iki ay sahnelerden uzak kalan Yaşar,“Sahneleri çok özledim gerçekten. Bizim haftalarımızı günlerimizi menajerime bıraksam dolu dolu geçirmek ister. Ama ben hem kendi sağlığım için, aile yaşantım için stüdyo işlerim vs o yüzden çok da iş alamıyorum. Hepsini kabul edemiyoruz. Sağ olsunlar gelen isteklere taleplere… Ama sevdiğimiz yerler var. Olmaktan mutlu olduğumuz yerler var. Oralara rutin bir şekilde gitmeye çalışıyorum. Fakat biraz daha ölçüye gideceğim. Hani prensip gereği öyle gidiyorum zaten. Her sahnede olmak istemiyorum açıkçası” dedi.

'Çok güzel geri dönüşler aldım'

Royal Halı’nın yeni reklam yüzü olan Yaşar, gelen tepkilerin çok güzel olduğunu söylerken, “ Çok çok güzel. Ben zaten reklam filminde çok severek oynamıştım. Çok güzel geçmişti. Ama öyle yayınlandıktan sonra film çıkarmak, bir şarkı çıkarmak gibi insanlar da sağ olsunlar beğendiler. Bana hem şarkı olsun,  hemde reklam filmideki görüntü itibari ile çok güzel yorumlar geri dönüşler aldım. Sağ olsunlar önemli olan doğru bir işbirliğinde bulunabilmek. Ben zaten arkasında olamadığım hiçbir şeyin nede içersinde olmak isterim, ne de işbirliğinde olmak isterim. Ben oranın samimiyetine güveniyorsam, sevenlerine tavsiye edebilirim. Benim için güzel bir çalışmaydı. Çok keyif aldım. İnşallah hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Reklam filmindeki şarkısının da çok beğenildiği hatırlatılan Yaşar, “Ben reklamdaki şarkının sözlerini yeniden halı için uyarladım. Gel de Sevme’yi, ‘Gelde Serme’ olarak değiştirdim” dedi.

Ebru Yaşar, talihsiz kaza sonrası sevenleriyle buluştu: Sahneleri çok özledim - Resim : 2

Takdir halkın!

‘Bergen’e Saygı Albümü’nde  Gülşen’in söylediği ‘ Sen Affetsen’ şarkısı ile ilgili yaptığı yorumu çok konuşulan Yaşar, “Şimdi ben aslında birinin yorumu olarak yorumlamadım onu. Ama sadece ben o şarkıyı on sene, hatta beni sonra uyardılar.  Neredeyse 15 sene önce ‘Yeşillenirim’ albümünde okumuşum. Çok eski bir zamandı. Ama dinledim hani saundu hala şıkır şıkır yepyeni geliyor. Yani çok tebrik ediyorum. Aynı zaman da ozaman ki yapan arkadaşımızı. Pırıl pırıl geliyor.  Sadece ben tartışmaya kapalı dedim. Çünkü 15 sene önce hani şarkıyı kendimce buldum, yorumladım ve söyledim dedim. Ama diğer arkadaşlarda  kendine göre yorumlarlar.  Bu böyle birşeydir, taktir  halkın olur. Ben öyle yorumlarım başkası başka türlü yorumlar öyle yani” ifadelerini kullandı.

Yeni klip müjdesi!

Başarılı sanatçı satış rekorları kıran son albümü ‘Gel de Sevme’ den bir şarkısına klip çekeceği müjdesi verirken, sosyal medyada anket yapmayı düşünüyormuşsunuz? sorusuna, “ Düşünsem bana hepsini derler. Benim bütün yaptığım albümler de öyle. Yani bunada çek, bu şarkıya da klip çek, bu şarkıyı harcama derler. O yüzden bir tane şarkıya yaza girerken bir klip çekecem. ‘İçime Ata Ata’ çok yeni çıktı biliyorsunuz.  Onunda daha ben tadını çıkaramadım. Ayağım kırıldı oda o işin nazarı oldu diyelim. Ama yaza girerken albümden bir şarkı döneceğim yani” dedi.

Ebru Yaşar, talihsiz kaza sonrası sevenleriyle buluştu: Sahneleri çok özledim - Resim : 3

Etiketler ebru yaşar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin