Ünlü şarkıcı acı haberi paylaştı. Karsu'ya enkaz altındaki halasından kötü haber

Hatay'ın Karsu köyünden 1990 yılında Hollanda'ya göç eden bir ailenin kızı olan şarkıcı Karsu, Hatay'da yaşayan ailesinin enkaz altında olduğunu söyleyerek gözyaşları içinde yardım istemişti. Önceki gün ninesine kavuşan şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda halasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı acı haberi paylaştı. Karsu'ya enkaz altındaki halasından kötü haber

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebebiyet veren 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde 10 ilimizde ağır yıkımlar meydana geldi. . Ekipler, enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için büyük çaba sarf ediyor.

'BİZDE ÇOK KAYIP VAR'

Hataylı olan, yaşamını Hollanda'da sürdüren Karsu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda enkaz altında kalan akrabaları için gözyaşları içinde yardım istemişti:

Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. Çok yazıyorsunuz. Bizde çok kayıp var. Halam yok, nenem, yok, kuzenlerim... Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada yapacağımızı yapıyoruz, Hollanda'ya yardım gönderilmesi için yalvarıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

'NENEM BULUNDU'

Karsu, bu videodan üç saat sonra yaptığı yeni paylaşımda ise "Nenem bulundu! Allah'ım çok şükür. Dualarım sizinle" mesajını yazmıştı. Nenesinin şarkıcıyı yanağından öptüğü ve el ele tutuştuğu kareler sosyal medyada gündem olmuştu.

HALASINI KAYBETTİ

Katıldığı canlı yayınlarda gözyaşları içinde yardım isteyen Karsu'nun nenesi ve amcası sağ olarak kurtarılmıştı. Instagram hesabından halasının vefat ettiğini duyuran şarkıcı "Melek oldu melek. Nur içinde yat halacığım" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, enkaz altında kalan kuzenleri ve yeğenlerinin kurtarılması için de paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin