Şarkıcı Karsu: Hatay'daki ailemde çok kayıp var

Kahramanmaraş'ta yaşanan 2 deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Hatay'dan Hollanda'ya göçen Türk kökenli anne Birgül ve baba Alpaslan Dönmez'in kızları olarak dünyaya gelen Karsu Dönmez ailesine ulaşamadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Karsu: Hatay'daki ailemde çok kayıp var

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 kentte yıkım yaşandı. Enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Hatay'dan Hollanda'ya göçen Türk kökenli anne Birgül ve baba Alpaslan Dönmez'in kızları olarak dünyaya gelen Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

Şarkıcı Karsu: Hatay'daki ailemde çok kayıp var

Aile üyelerinin fotoğrafları eşliğindeki paylaşımına "Türkiye & Suriye'deki tüm insanlara yardım edin" notunu düşen Karsu Dönmez, "Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. 'Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?' diye soruyorsunuz hep" dedi.

Şarkıcı Karsu: Hatay'daki ailemde çok kayıp var - Resim : 2

Ünlü isim, sözlerine "Bizde çok kayıp var. Nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay'a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" diye devam etti.

"HOLLANDA'DAN TÜRKİYE'YE YARDIM"

Hollanda'da olan Karsu Dönmez, deprem bölgelerine yardımın yola çıktığını duyurmuştu. Ünlü isim, paylaşımına "Hollanda'dan Türkiye'ye yardım. Ve daha fazlasına ihtiyacımız var" demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin