Ünlü isimlerin de kullandığı birbirinden şık duvar kâğıtları

Evinizde büyük etki yaratmak için kullanabileceğiniz farklı dekoratif malzemeler bulunmaktadır. Bu değişimde kullanılan başlıca malzeme duvar kâğıtlarıdır. Duvar kâğıdı, mekânları anında yükseltme için iç mekânlarınıza uygulayabileceğiniz şaşırtıcı dekoratif malzemedir.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerin de kullandığı birbirinden şık duvar kâğıtları

Duvar kâğıdı çok uzun yıllardır hayatımızda olmasına rağmen, yeni teknoloji bu klasik dekoratif malzemeyi tamamen yeni bir seviyeye taşıdı. Farklı desen türleri, dokular ve kendi içeriği arasında, bugün binlerce seçeneğiniz var. Öyleyse ilk etapta farklı duvar kağıtları arasından seçim yaparak işe başlayabilirsiniz.

Duvar Kâğıdı ile Dekorasyon 

Bugün duvar kaplaması olarak da anılan duvar kâğıdı (çünkü artık hepsi kâğıttan yapılmamaktadır), iç mekânınızı değiştirmenin uygun maliyetli bir yoludur. Duvar kâğıdıyla dekorasyon, çok büyük bir taahhütte bulunmadan iç mekânınızı değiştirmenin bir yoludur. Birkaç yılda bir yaşadığınız veya bulunduğunuz alanlarda değişimler yapmak bir ihtiyaçtır. Duvar kâğıtları, duvarları kırıp alanı yeniden yapmaktan daha kolay ve daha uygun maliyetlidir.

Tüm duvar kaplamaları duvara derinlik katar ve tasarıma bağlı olarak bir alana hareket ve sıcaklık katar. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce desen, renk ve doku vardır. Günümüzde duvar kaplaması içeriği çok daha dayanıklıdır.

Duvar kâğıdı, herhangi bir alanı dekore etmenin önemli (ve pratik) bir parçası olabilir. Çok yönlü ve kullanımı kolay duvar kâğıdı, geleneksel duvar uygulamalarından uzaklaşmak isteyenler için süper bir alternatiftir.  Geleneksel duvar kağıtları hızla kirlenir ve parlaklığını kaybeder. Ve çok ince oldukları için, eski duvar kağıtları hoş olmayan kokuları emme eğilimindedir. Bu yüzden bir numaralı kural, kabartma detayında kirin oluşabileceği kumaş bazlı veya aşırı dokulu seçeneklerden uzak durmaktır. Ancak, evim yapı market üzerinde satılan duvar kağıtları silinebilir (ve hatta yıkanabilir) alternatifler sunuyor. Doğru duvar kâğıdı seçimiyle, nemli bir bezle silerek temizleyebilir ve yeni gibi kullanabilirsiniz. Ancak temizlik talimatlarına dikkat ettiğinizden emin olun aksi takdirde istenmeyen durumlar meydana gelebilir.

Ünlü isimlerin de kullandığı birbirinden şık duvar kâğıtları

3 Boyutlu Duvar Kağıtları

3D Duvar Kâğıdı, derinlik hissi yaratan fotoğraflarla oluşturulmuş bir duvar kağıdıdır. 3D olması kâğıdın bir özelliği değil, görüntünün, fotoğrafın veya illüstrasyonun üzerinizdeki etkisidir. Kişiselleştirilmiş duvar kağıtlarının en çok tercih edilen türlerinden biridir. Gereken temel özellik, seçilen fotoğrafların üç boyutlu efektler oluşturmasıdır. Ancak tek başına bu nitelik yeterli değildir. Gerçekçi üç boyutlu efekti yakalamak için; orantılı boyutlar, renkler, açık gölge ve açı faktörleri de önemlidir.

Miktar Ölçümü

Duvar kâğıdıyla nereyi dekore edeceğinizi bildiğinize göre, ihtiyacınız olacak malzeme miktarını hesaplayın. Satın almanız gereken miktarı ölçmenin en iyi yolu, alanınızdaki duvar kâğıdı yerleştirilecek mesafeyi hesaplamaktır. Hesapladıktan sonra ihtiyacınız kadar duvar kâğıdı için evim yapı markete gelerek arzu ettiğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Duvar Kâğıdı ve Bütçe

Duvar kâğıdı alanınızı bir adım öteye taşıyacak ve size daha lüks hissettirecek. Bu durumda duvar kâğıdının maliyetini düşünmek zorundasınız. Sadece kâğıdı satın almanız gerekmeyecek, aynı zamanda bu malzemeyi kurmanın maliyetini de hesaplamayı düşünmeniz gerekecektir.  Duvar kâğıtları, birçok kişinin favorileri arasındaki malzemelerden sayılabilir. Bununla birlikte, duvar kâğıtlarıyla dekorasyon yapmak zor olabilir.  Ayrıca malzeme bir profesyonel tarafından kurulmadı ise, kurulum beklentilerinizi karşılamayabilir. Evim ile bu sorunuzu da ortadan kaldıracak uzman ekibe sahibiz. Profesyonel bir duvar kâğıdı uzmanı ile birlikte çalışmak, olması gerektiği kadar güzel görünmesini sağlamak için bir anahtardır!

Ünlü isimlerin de kullandığı birbirinden şık duvar kâğıtları - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin