Ünlü Astrolog Meral Güven, Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyecek takımı açıkladı! Önümüzdeki sezon için herkesi şaşırtan yorum

Trabzonspor'un 38 yıllık şampiyonluk özlemini yitirdiği senenin başında bordo-mavililerin şampiyon olacağını tahmin eden ünlü Astrolog Meral Güven bu sezon sonunda şampiyonluk ipini Galatasaray'ın göğüsleyeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü Astrolog Meral Güven, Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyecek takımı açıkladı! Önümüzdeki sezon için herkesi şaşırtan yorum

Spor Toto Süper Lig üzerine yaptığı tahminlerle adından sıkça söz ettiren Astrolog Meral Güven bu sezon hangi takımın şampiyon olacağını söylerken, önümüzdeki sezon hakkında da çarpıcı tahminlerde bulundu.

Meral Güven sezon başında şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin avantajlı göründüğünü ancak son haftalarda ibrenin iyice Galatasaray'a döndüğünü belirterek, ''Aslında bu lig başlamadan öncesinde iki favorim vardı. Biri Galatasaray birisi Fenerbahçe. Benim gördüğüm ilk seferde Fenerbahçe'nin ilk etapta sezon sonu başarılı olabilme ihtimali yüksekti. Çünkü maneviyatı çok yüksekti. Ama sonrasında Fenerbahçe üzerinde bazı aura çalışmaları yapılmış anladığım kadarıyla. Galatasaray'ın önüne engeller gelecek, lakin o payına düşeni alacak. Galatasaray manevi boyutta Galatasaray yüksek gözküyor" dedi.

2023-2024 SEZONUNDA BAŞAKŞEHİR AVANTAJLI

Meral Güven herkesi şaşırtan bir tahminini daha paylaştı. 2023-2024 sezonunda Meral Güven, şampiyonluk yarışında Başakşehir'in rakiplerine göre bir adım önde olduğunu belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin