Üniversiteler açılıyor, uzaktan eğitim kararı iptal mi ediliyor? Fatih Altaylı aldığı duyumu aktardı. Üniversite öğrencilerini heyecanlandıran açıklama

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı üniversitelerin uzaktan eğitim kararının iptal edileceğini yazdı. Kendisine gelen bilgilerde 'hata edildiğini' kabul etmemek için okulların belli bir süre beklendikten sonra tekrardan açılacağı yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Üniversiteler açılıyor, uzaktan eğitim kararı iptal mi ediliyor? Fatih Altaylı aldığı duyumu aktardı. Üniversite öğrencilerini heyecanlandıran açıklama

Habertürk yazarı Fatih Altaylı köşesinde uzaktan eğitime geçilmesi kararıın iptal edileceğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgelerini ziyareti sırasında açıkladığı karara göre  üniversiteler uzaktan eğitime geçmiş öğrencilerin kaldığı yurtlar da depremzedeler için tahsis edilmişti.

Üniversite öğrencileri karara tepki göstermiş birçok üniversitede de bu kararı kabul etmediklerini göstermek için öğrenciler gösteri yapmıştı.

Kararın neticesi değişmemiş ve öğrenciler ailelerinin yanına dönmüştü. 

Fatih Altaylı konuyla ilgili ele aldığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Üniversitelerin kapatılmasına ve yurtların boşaltılmasına karşı tepkiler yükselince yanlıştan dönülme kararı alındığı bilgisi geldi. 

Üniversiteleri açacaklarmış. Ancak bunu hemen yapıp "Hata etmişiz" dememek için bir süre bekleyecekler galiba. 

Ama açacaklar. Bu arada Prof. Dr. Ersan Şen okullarının kapatılması nedeniyle hak kaybına uğrayan gençlerin Danıştay'da dava açabilmeleri için bir örnek dilekçe hazırladı. Mail atan öğrencilere bu metni yollayacağım ki, haklarını arayabilsinler. "

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin