Uğur Işılak'dan Erdoğan'a Dombra'dan sonra 'Milletin Adamı' şarkısı

Uğur Işılak Dombra'dan sonra Erdoğan için bir şarkı daha yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Işılak'dan Erdoğan'a Dombra'dan sonra 'Milletin Adamı' şarkısı

Başbakan ve AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir topalantıyla 'Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıklıyor.



AK Parti'nin yerel seçimlerde kullandığı 'Dombra' eşliğinde konuklarını selamlayan Erdoğan, protokolün ön sıralarında oturanlarla da tokalaştı.  



İstiklal Marşı'nin söylenmesi ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan toplantıda, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın yaşamını ve siyasi mücadelesini anlatan belgesel film gösterildi.



Filmin ardından Uğur Işılak tarafından hazırlanan 'Milletin adamı Erdoğan' şeklindeki yeni seçim şarkısı katılımcılara dinletildi. 



Erdoğan, daha sonra 'Yeni Türkiye Yolunda... Demokrasi. Refah. İtibar' başlığını taşıyan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıklamak üzere kürsüye çıktı.



Erdoğan, ilk olarak şarkının bestecisi Uğur Işılak'a teşekkür ederek, "Gerçekten gönlümüzü son bestesiyle de güftesiyle de tekrar fethetti" ifadelerini kullandı. 



Katılımcılara teşekkür eden ve Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi'nin hayırlar getirmesini dileyen Erdoğan, şöyle konuştu:



Bu tarihi günde heyecanımızı, coşkumuzu, geleceğe ilişkin umudumuzu bizlerle paylaşan, bu salondaki ve ekranları başında bizleri izleyen vatandaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek, bu anlamlı toplantıya iştirak eden tüm sanatçı, yazar, sporcu, tüm dostlarımıza, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine, bakan, milletvekili arkadaşlarımıza, özellikle AK Parti teşkilatının tüm mensuplarına gönülden şükranlarımı sunuyorum. Yazılı ve görsel medyamızın da tüm temsilcilerine, tüm çalışanlarına 'hoş geldiniz' diyorum. Sesimizin Türkiye'ye ve dünyaya duyurulmasında emeği olan katkısı olan herkese, tek tek teşekkür ediyorum.



İşte 'Milletin Adamı' şarkısının sözleri



Kul olmadık hiç bir kula/ Meyletmedik sağa sola/ Baş koymuşuz aynı yola/ Sevdan sevdamızdır bizim

Erdoğan, Erdoğan / Bu milletin adamı /Erdoğan Erdoğan / Bu milletin adamı.

Göğsümüzü gere gere / Yürüyoruz aynı yere / Fırsat verme zalimlere / Kavgan kavgamızdır bizim 

Güneş gibi doğdukça sen / Kalbimize değdikçe sen / Hakka boyun eğdikçe sen / Davan davamızdır bizim 

Erdoğan, Erdoğan / Bu milletin adamı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin