Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın zirve yarışı nefes kesti! Yürek Çıkmazı ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte reyting sonuçları

1 Kasım 2022 Salı günün reyting sonuçları belli oldu. TRT 1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı'nın ekran macerasına başladığı günde, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın zirve yarışı nefesleri kesti.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın zirve yarışı nefes kesti! Yürek Çıkmazı ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte reyting sonuçları

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Yürek Çıkmazı dizisi, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Yürek Çıkmazı dizisi, ilk bölümüyle; Total'de dokuzuncu, AB'de sekizinci ve 20ABC1'de de beşinci olarak ekran macerasına başladı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ İLE BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'IN ZİRVE YARIŞI

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle; AB ve 20+ABC1'de birinci olurken, Total'de ikinci sırada yer aldı.

atv'nin yeni sezona damga vuran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ise; Total'de zirvede yer alırken, AB ve 20+ABC1'de ikinci oldu.

1 Kasım 2022 Salı reyting sonuçları (İlk 10 sıra)

Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın zirve yarışı nefes kesti! Yürek Çıkmazı ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte reyting sonuçları

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin