Twitter'da, "Nevruz Mesajı"na nasıl tepkiler geldi?

Sosyal medyada Abdullah Öcal'ın mektubu için ne yorumlar yapıldı?

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da, "Nevruz Mesajı"na nasıl tepkiler geldi?

Nevruz kutlamalarında, Abdullah Öcalan'ın mektubunun okunmasının ardından sosyal medya hareketlendi. İşte ünlü gazeteci ve sanatçıların Öcalan'ın mesajına yaptığı yorumlar:



Faruk BildiriciÖcalan demokratik sürece kapı açıldığını söyledi ama kapıdan geçiş koşulu ve silahları tümüyle bırakmaktan sözetmedi Müzakerede yeni aşama



Hakan Tahmaz: Abdullah Öcalan çağrısı silahlara vedayı getirecek. Ölümler durması büyük bir fırsa olacak. Gerisi bizlerin mücadelesine kaldı.



Erol Köse: İmrali en azindan bagimsiz kurt devleti vs istememis , makul bi soylemi var. Samimilerse ve örgut kaale alirsa tamamdir bu iş inşallah ! Ha bu surecte - bebek katili mektubu nasi okunur - vs demek ve milliyetci durmak kolay ama kan savasla durmadi , çare kalmadi . Yeter !



Tufan Türenç40 binden fazla insan yaşamını yitirdi bu pis savaşta. Artık barışa yürüyerek değil, koşarak ulaşmaya çalışalım.Yıllarca analar gözyaşı döktü, nice fidanları yüreğimiz yanarak toprağa verdik. Değer miydi bunlara? Her şeye rağmen bugün geldiğimiz bu noktanın değerini bilelim. Herkese büyük sorumluluklar düşüyor.



Yavuz Bingöl: barisa kardeslige susamis bu toplum.yasasin halklarin kardesligi.gun barisa dogdu.savasin kazanani, barisin kaybedeni olmaz.ne dogru soz.



Cüneyt Özdemir: Bu mektup ile görülen o ki Abdullah Öcalan barış süreci ile ilgili üzerine düşeni yaptı. Şimdi sıra devlette, parlamentoda, medyada..



Nihat DoğanVatana millete hayirli ugurlu olsun.Artik silahlar susacak siyasetciler konusacak Rabbim bu gunleri bize yasatan herkesten razi olsun.










Sıradaki Haber İçin Sürükleyin