tv8'de bu sürprizler de olabilir!

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, kimlerin kanala transfer olabileceğini köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
tv8'de bu sürprizler de olabilir!

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8'e  Adriana Lima gibi sürpriz isimlerin dahil olabileceğini belirten Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu'nu köşe yazısı şu şekilde:



"TV8’in yeni vitrininde kimler olabilir?



Burada hemen “Ben zaten demiştim” diyerek 18.11.2013     tarihli yazımın ilgili kısmını     sunayım: “Beklenmedik isimlerle karşılaşabiliriz. Kanal D için düşünülen ‘En Zayıf Halka’, Candaş Tolga Işık sunumuyla bu kanalda olacak. Saba Tümer gündüz     kuşağına neden     olmasın?”



Şimdi Saba Tümer TV8’de. Devam edeyim kimler olabilir listesine; Atalay Demirci mesela. Aref Ghafouri üzerine bir televizyon projesi... İlk aklıma gelenler. Daha da fazlası var. Bakın Alp Kırşan var... “Jim Carrey’nin Türkiye şubesi” halinden kurtulup  yine iyi bir projede şov programı sunacak kapasitede... O da Ilıcalı’nın ekibinde.



Beklenmedik isimler çıkabilir; mesela Adriana Lima



Cem Yılmaz’ı bu televizyonda görürseniz şaşırmayın. Yine Sezen Aksu bir şekilde TV8’ de olursa yine şaşırmayın. “Var mısın Yok musun?’ a çıkmıştı ünlü model Adriana Lima. O da moda programı yaparsa sürpriz olmaz.



Mini Avrupa Futbol Şampiyonası’na gelen isimler bir şekilde TV8’in “futbol programı” projesinde yer alabilir. Uluslararası ilişkileri de çok iyi olan Ilıcalı, “Biz bu ilişkileri bugünler için kurduk” mesajını ekranda verecektir bir şekilde.



İrem ve Cash’le bir dizi çekilebilir



‘Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin parlayan isimlerinden İrem ve köpeği Cash vardı. Ben onlarda oyunculuk yeteneğini de gördüm. Hem çocuklar hem de gençler arasında çok seviliyorlar. “İrem ve Cash” dizisi neden olmasın? “Pulsar”ı hatırlarsınız, bu ondan farklı olabilir. Cash oyuncu bir köpek ve yine oyunculuk yeteneği olan bir kız çocuğu İrem. Bence seyredilir."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin