Tutkulu cinsel ilişkinin 3 unsuru ortaya çıktı: Bu bilgileri öğrenmeden yatağa geçmeyin

Tutkulu cinsel ilişkinin en önemli 3 unsuru ortaya çıktı. Bu detayları öğrenmeden kesinlikle yatağa geçmeyin. İşte cinsel ilişkinizi zirveye çıkaracak o bilgiler...

Google Haberlere Abone ol
Tutkulu cinsel ilişkinin 3 unsuru ortaya çıktı: Bu bilgileri öğrenmeden yatağa geçmeyin

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan bağlılıkları güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Partnerler cinsel ilişkide birbirlerini çok daha iyi tanırken aynı zamanda birbirlerine karşı çok daha açık olmaktadırlar.

Cinsel ilişkinin her iki taraf içinde keyifli ve arzulu devam edebilmesi için birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri gerekmektedir.

Tüm bu hususların yanı sıra cinsel ilişkinin tutkusunu ve istediği arttıran 3 unsurun olduğu ortaya çıktı. 

Bu 3 unsuru öğrenmeden yatağa geçmeyin!

Cinsel ilişkinin çok daha istekli devam etmesini sağlayan çeşitli unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurları bilmek ve bu unsurlara göre hareket etmek cinsel ilişkinin çok daha farklı bir boyutta yaşanmasını sağlayacaktır.

 

Daily Mail’in haberine göre bilim insanları,  18 ile 69 yaş aralığındaki 78 kişiyle görüşme gerçekleştirdi. 

Katılım gösteren kişilere cinsel cinsel ilişkide en çok hoşunuza giden şeyin ne olduğu sorulurken verilen cevaplar arasında  “duygusal bağ” sayıca en çok olandı.

52 katılımcı harika ve tutku dolu bir seks için duygusal bağın son derece önemli olduğu belirlendi.

20 kişinin orgazma hiç ihtiyaçlarının olmadığını dile getirirken 49 kişi seks için en önemli öncelik olduğunu dile getirdi.

Araştırmada görevli olan Dr. Alicia Walker, “Cinsel ihtiyaçlarımız ve beklentilerimiz hakkında ne kadar açık konuşursak, deneyimlerimizin beklentilerimizi karşılama olasılığı o kadar artar.” şeklinde konuştu.

Duygusal bağ ve orgazmın yanı sıra diğer ortaya çıkan unsur ise kimya oldu. Kimya yani partnerler arasındaki uyumun tutkulu cinsel ilişki için son derece önemli bir durum olduğu belirlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin