Yataktan geç çıkmanız küçülmeye neden oluyor: Uzmanlar uyardı. Cinsel uyarılma ve sertleşme için yatakta çok vakit geçirmeyin

Uzmanlar oldukça önemli bir konuya deyin. Erkeklere o konuda uyardı. Sertleşme ve uyarılma için aman dikkat, yatağınız dostunuz olmayabilir...

Google Haberlere Abone ol
Yataktan geç çıkmanız küçülmeye neden oluyor: Uzmanlar uyardı. Cinsel uyarılma ve sertleşme için yatakta çok vakit geçirmeyin

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleri arasındaki bağın güçlenmesine yardımcı olan aynı zamanda birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli hususlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için kişilerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabiliyor olması, istek ve arzularından bahsetmesi önemlidir.

Aksi taktirde partnerler birbirlerinden uzaklaşacak ya da isteklerini gizleme durumu içerisinde olacaktır.

Aynı zamanda kadın ve erkeğin sağlıklı cinsel ilişki içerisinde olabilmek için bireysel olarak dikkat etmesi gereken çeşitli etmenler bulunmaktadır.

İşte çoğunlukla erkekleri ilgilendiren o etmenlerden bazıları...

Yataktan geç çıkmanız küçülmeye neden oluyor

Cinsel ilişkiyi etkilene pek çok farklı unsur ya da durum bulunmaktadır. Bu unsurlar bazı durumlarda psikolojik nedenler olurken bazı durumlarda alışkanlıklarımız ya da beslenme rutinimiz olabilmektedir.

 

Cinsel yaşantının sağlıklı bir süreçte ilerleyebilmesi hem erkek hem de kadın için önemli bir durum olurken, kişiler cinsel hayatlarında mutlu olabilmeleri için sağlıklı yaşam içerisinde olmaları gerekmektedir.

Son dönemlerde pek çok erkeğin ortak problemlerinden bir tanesi şüphesiz sertleşme problemidir. Sertleşme sorununu etkileyen nice olay bulunsa da yapılan bir takım alışkanlıklar da sertleşme ya da geç uyarılma probleminin açığa çıkmasına neden olmaktadır.

Yapılan araştırmalar sonucunda uzmanlar, erkeklerin erken saatlerde uyanmasına ve uyanır uyanmaz yataktan çıkarak sağlıklı aynı zamanda bilinçli bir yaşan içerisinde olmalarına dikkat çekti. 

Aynı zamanda sabah erken saatlerde uyanan erkeklerin libido seviyesinin çok daha yüksek olduğu bilinirken, erkeklik hormonunda en az 5 kat fazla olduğu bilinmektedir.

Dolayısıyla daha kaliteli bir sertleşme ve daha yüksek bir libido için sabah erken saatlerde uyanmayı kesinlikle ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin