TÜSİAD Başkanı'nın istifası sosyal medyada böyle konuşuldu

TÜSİAD başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bu karar 43 yıllık TÜSİAD tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Google Haberlere Abone ol
TÜSİAD Başkanı'nın istifası sosyal medyada böyle konuşuldu

Geçtiğimiz yıl 13 Ocak'ta TÜSİAD Başkanı olan Muharrem Yılmaz, SÜTAŞ'la ilgili medyada yer alan haberler nedeniyle istifa etti. Bu karar 43 yıllık TÜSİAD tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti. 



İstifa haberi sosyal medyada da bomba etkisi yarattı.



İşte o yorumlardan bazıları:



Zafer Arapkirli @ZaferArapkirli

SÜTAŞ'ın patronu, işçisini "sendikalı olduğu için" atmamış.. "Sendikal faaliyeti işyeri huzurunu bozduğu için" miş.. Ha o zaman at tabii.. :)



Zafer Özcan @ZaferOzcan_

Hakkında bir suçlama yapılınca istifa edebilecek, koltuğa yapışmayacak adamlar da varmış demek memlekette! Bravo Muharrem Yılmaz!



Mustafa Sönmez @mustfsnmz

TÜSİAD, başkanı Muharrem yılmaz'a sahip çıkamadı. Sabah başta olmak üzere yandaş medya cadı kazanında kaynattılar adamı. Bu TÜSİAD adam olmaz



Melis Alphan @melisalphan

 Bence o tezek olayı doğrudur. Doğruysa şaşırmam. 2) Bu istifa, yanlış yapıp yanlışta diretenlere ve koltuğuna yapışanlara örnek olmalıdır



Ural Akuzum @uralakuzum

Tüsiad YK'dan Tarkan Kadoğlu çözüm süreci & Kürt meselesiyle ilgili durumdan ötürü daha öne çıkabilir. Belirleyicilik& "aktör olma"? Göreceğiz!



Yiğit Bulut @yigitbulutt

Hayvan diskisi dokuluyor... Bu ulkede isciye deger verdigini iddia eden sermaye derneginin baskaninin emriyle... HALA UYUYOR MUSUNUZ !



Bülent Keneş @bkenes

TÜSİAD Başkanı'nın çalışanlarına reva gördüğü şey kabul edilemez. Ama istifa etme onurunu göstermesinden ders alması gereken çok ekabir var!



 @KucukkayaIsmail



Güç kavgası o kadar sert ve acımasız ki, Hükümet'le polemiği sonrasında TÜSİAD Başkanı istifa etti. 'Anadolu Sermayesi' diye alkışlanmıştı.



@koraycaliskan

Muharrem Yılmaz bir şey yapmış. Neydi o? Bir şey etmiş... Bir sözcük vardı. Faruk, Taner, neydi bir yardim?

 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin