Türkiyeli oyuncu, hayatının oyununu kendi nikahında oynadı

İran asıllı Türkiyeli oyuncu Taies Farzan ve Müzik Terapi Uzmanı Hakan Sezgin, nikah törenlerini Moda Sahnesi’nde bir tiyatro oyunu tadında sentezledi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiyeli oyuncu, hayatının oyununu kendi nikahında oynadı

Nikâh davetiyelerini tiyatro bileti şeklinde  tasarlayan, Moda Sahnesi’nin girişine oyun afişi gibi kendi davetiyeleri ile süsleyen çift kendi davetlilere unutamayacakları bir gün yaşattılar. Sahneye önce nikâh öncesi hazırlığı ve duyguları anlatan beş dakikalık bir gösteri ile çıkan Farzan ve Sezgin kısa bir aradan sonra bu kez gelinlik ve damatlık ile davetlilerin huzurunda yerlerini aldılar.



Oyuncu Taies Farzan, hayatının en önemli oyununu kendi nikahında oynayarak hem katılımcılara hem de eşine hem duygulu hem de eğlenceli anlar yaşattı. İlk ‘EVET’ kelimesini sahnede söyleyen çift hayli eğlenceli dakikalar yaşattı. Nikahı ise Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu kıydı. Nuhoğlu, bu nikâhı kıymanın kendisi için de  unutulmazların içinde yer aldığını söyleyerek; ”Gelin, düşüneyim derken telaşlandım. Oysa bu da oyunun bir parçasıymış” dedi.

 

Taies Farzan Kimdir?

 


İran devrimi sonrasında 6 yaşındayken Türkiye'ye gelen Taies Farzan, Tahran asıllı bir Türkiyeli oyuncu. 2000 yılına İranlı yönetmen Daryush Shokof ile tanıştı. Shokof'un 'Tenussian Vacuvasco' ve 'Breathful' adlı 2 filminde rol aldı. Yine 2013 yılında vizyona giren yönetmenliğini Ben Affleck'in yaptığı dramatik gerilim filmi olan 'Argo'da canlandırdığı orta sınıf İranlı bir kadın rolüyle kendinden söz ettirmişti.



Türkiyeli oyuncu, hayatının oyununu kendi nikahında oynadı



Türkiyeli oyuncu, hayatının oyununu kendi nikahında oynadı - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin