Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF'i deplasmanda 97-91 mağlup etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde derbi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF'i deplasmanda 97-91 mağlup etti ve yedinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF'i deplasmanda 97-91 mağlup etti

Her iki takım da hücum anlamında çok verimli bir ilk çeyrek geçirdi ve Fenerbahçe Beko çeyreği 31-23 önde kapadı. Galatasaray NEF seyircisinin de desteğiyle birlikte müthiş bir hava yakaladı ve ikinci çeyreği 28-15 önde kapatarak soyunma odasına 51-46'lık skorla önde gitti.

Üçüncü ve son çeyrekte oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe Beko skor üstünlüğünü rakibine kaptırmadı ve parkeden 97-91'lik skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko'da beş oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken Wilbekin 22, Hayes 19, Metecan ise 15 sayıyla mücadele etti. Galatasaray NEF'te ise Ennis'in 27, Bost'un 25 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

GÖKSENİN VE ITOUDİS ARASINDA GERGİNLİK!

Göksenin Köksal ve Dimitris Itoudis bir pozisyonda sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın sonrasında Fenerbahçe Beko koçu  Dimitris Itoudis oyuncularına, "Bana ne dediğini duydunuz. Bu andan itibaren benim için oynayacaksınız'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin